Chalets in Oostenrijk

Visual

Wat is er nou lekkerder dan overnachten in je eigen chalet in Oostenrijk? Geniet van de vrijheid, luxe en mogelijkheden die chalets in Oostenrijk bieden. Een chalet in Oostenrijk is ideaal voor grote gezelschappen. Vroeg op de piste, of liever een uurtje uitslapen? In een chalet in Oostenrijk kan je vakantie vieren zoals jij dat wil. Samen, maar toch de mogelijkheid om je vakantie naar eigen wens in te delen.

Chalets in Oostenrijk zien er vaak sfeervol uit door het gebruik van veel hout en authentieke materialen. Het interieur sluit hier naadloos op aan. Een chalet in Oostenrijk is vaak net even luxer dan je gewend bent. Een open haard, sauna en whirlpool zijn eerder regel dan uitzondering in een chalet in Oostenrijk. Wie helemaal goed wil zitten, kiest voor een chalet die ook nog eens aan de piste ligt. Vast staat dat je in een chalet in Oostenrijk een heerlijke, gezellige vakantie gaat beleven waarbij iedereen zich vermaakt.

Lees meer

2 gevonden Chalets

Accommodatie: Chalet met 20 bedden

Kenmerken: fietsverhuur, regionale specialiteiten, mountai ...

Ligging: aan de piste, in het bos, centrale ligging

Accommodatie: Chalet met 25 bedden

Kenmerken: sauna, parkeerplaatsen, wellnesscentrum

Ligging: aan de piste, winkels in de buurt, bij de lift

Oostenrijk in het kort

Foto Oostenrijk
  1. Ruime keus aan accommodaties
  2. Sfeervolle onderkomens
  3. Zoek de rust of juist de après-ski op

Oostenrijk

Oostenrijk heeft een groot aanbod aan vakantiehuizen en hotels. Wie wil overnachten in een hotel in Oostenrijk heeft volop keus. Ga je voor een knus en intiem gasthof of toch liever voor een luxe wellnesshotel? Gastvrijheid, heerlijk eten en een gezellige sfeer kun je bij iede...
r type hotel in Oostenrijk verwachten. En wat te denken van dat prachtige uitzicht op het berglandschap wanneer je ’s morgens je gordijnen open slaat? Een vakantie in een hotel in Oostenrijk is een uitstekende optie wanneer je onbezorgd van dit prachtige land wil genieten.

Vakantiehuizen en vakantiewoningen zijn er in Oostenrijk in overvloed. Wie op zoek is naar een vakantiehuis in Oostenrijk vindt altijd een vakantiewoning die past bij de voorkeuren en de grootte van het gezelschap. Kies je voor een vakantiehuis in een gezellig dorp met après-ski of ga je toch voor rust en natuurschoon in een minder aansprekend dorp? Een chalet is vaak net weer even wat luxer, direct aan de piste of je eigen sauna is bij een chalet in Oostenrijk eerder regel dan uitzondering.
Lees meer