Op zoek naar een accommodatie in Grundlsee? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Grundlsee. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Grundlsee te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Grundlsee. Bij de onderstaande accommodaties in Grundlsee kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Grundlsee neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

1 resultaten gevonden

Hotels (1) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Grundlsee in het kort

  • Ligging aan het grootste binnenmeer van Steiermark
  • Oefenweide in het dorp
  • Ideaal voor schaatsliefhebbers

Dit Oostenrijkse dorp op bijna 2000 meter hoogte, ligt aan de gelijknamige Grundlsee, het grootste binnenmeer van Steiermark. Het dorp telt circa 1.245 inwoners en is in de 20er jaren ontdekt door twee jagers, Ferdinand Schramel en Franz Köberl. Vermoedelijk woonden er al mensen in dit gebied tussen 65.000 en 31.000 v. Chr. waardoor het een van de oudste, bewoonde gebieden van het land is. Het meer en de omliggende bergen zorgen voor een prachtig landschap waar allerlei activiteiten kunnen worden ondernomen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief