Op zoek naar een accommodatie in Innerkrems? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Innerkrems. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Innerkrems te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Innerkrems. Bij de onderstaande accommodaties in Innerkrems kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Innerkrems neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

1 resultaten gevonden

Hotels (1) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Innerkrems in het kort

  • Geschikt voor familie-vakanties
  • Slechts 10 km vanaf de snelweg
  • Zeer sneeuwzeker

Vlakbij de regio Lungau ligt het skigebied Nockberge dat wordt gevormd doorde skigebieden van de plaatsjes Innerkrems en Schönfeld. Innerkrems is één van de vijf dorpen van de gemeente Krems en ligt slechts 10 km van de snelweg. Het gebied betsaat uit ongeveer 25 liften en 70 km pisten die zich bevinden op sneeuwzekere hoogten tussen 1500 en 2000 meter. Het gebied is bij uitstek kindvriendelijk en kinderen tot 7 jaar skiën dan ook gratis.

Innerkrems is één van de vijf dorpen van de gemeente Krems en ligt slechts 10 km van de snelweg. Het valt, samen met Schönfeld, onder het skigebied Nockberge. Het gebied is bij uitstek kindvriendelijk en kinderen tot 7 jaar skiën dan ook gratis. Innerkrems ligt vlakbij het fantastisch natuurgebied Nationalpark Nockberge waar goed gewandeld kan worden.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief