Op zoek naar een accommodatie in Jungholz? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Jungholz. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Jungholz te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Jungholz. Bij de onderstaande accommodaties in Jungholz kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Jungholz neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Jungholz in het kort

  • Kindvriendelijk skigebied
  • Rustig dorp
  • Sneeuwzeker

Mede doordat er geen doorgaande weg door Jungholz loopt is het een rustig dorp. Het plaatsje trekt, mede door het kleine overzichtelijke skigebied, vooral veel gezinnen met jonge kinderen. Er is geen bruisende après-ski, maar er zijn wel een aantal café’s in Jungholz.

“Klein, maar fijn” is een juiste omschrijving voor dit Tiroolse wintersportdorp. Het dorpje lijkt bijna in Duitsland te liggen, omdat de Duitse grens er als het ware als een lus omheen loopt. Naast skiën kun je in Jungholz ook langlaufen, fitnessen en tennissen. De faciliteiten voor kinderen zijn optimaal.

Dit rustig gelegen dorp biedt buiten de gebruikelijke wintersporten ook mogelijkheden tot fitnes en tennis. Er is een aantal cafés, maar de après-ski is in het algemeen niet echt noemenswaardig. Jungholz is vooral voor gezinnen met jonge kinderen een ideale en bovendien fraai ogende vakantiebestemming. ‘Klein maar fijn’ is het motto in dit dorpje.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief