Op zoek naar een accommodatie in Brand? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Brand. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Brand te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Brand. Bij de onderstaande accommodaties in Brand kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Brand neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

3 resultaten gevonden

Hotels (3) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Brand

Brand in het kort

  • Heli-ski uitstapjes naar Zwitserland mogelijk
  • Knus dorp in machtig berglandschap
  • Skigebied bij uitstek geschikt voor beginners
  • Veel toerskimogelijkheden dankzij speciaal berggidsenbureau

Brand in het Brandnertal is een ideale wintersportbestemming voor jong en oud. Van klein, ingeslapen plaatsje heeft Brand zich ontwikkeld tot volwaardig wintersportdorp. Goede faciliteiten, voldoende accommodaties en betaalbare prijzen zijn hiervoor verantwoordelijk. Ook de skiverbinding met het naastgelegen Bürserberg heeft voor een impuls gezorgd. De ligging van Brand is adembenemend, aan het einde van een doodlopend dal. Boven het dorp ligt het natuurlijke stuwmeer de Lünersee en daar ten westen van de Schesaplana. Met 2965 meter de hoogste top van het Rätikon-gebergte.

Het Brandnertal is één van de eerste wintersportdalen wanneer je bij Bregenz de grens met Oostenrijk passeert. Dit maakt deze bestemming makkelijk en snel bereikbaar. Toch rijden veel wintersporters Brand voorbij, wat nog altijd resulteert in rustige pistes. Het skigebied van Brand bestaat uit meer dan 60 km piste, waarvan het grootste gedeelte rood is. Nadeel is dat de pistes voornamelijk op zuidhellingen liggen, waardoor de sneeuwkwaliteit vaak al vroeg in de middag achteruit gaat. Bij een meerdaagse skipas zijn de pistes van het nabijgelegen Montafon inbegrepen. Ook kun je rond Brand uitstekend langlaufen (20 km), winterwandelen en rodelen (2 rodelbanen).

Al in 1899 bestegen de eerste, dappere skipioniers de hoge berghellingen rondom Brand. Vanaf dat moment ontwikkelde dit ingeslapen alpendorpje zich tot een klein, maar fijn wintersportcentrum. Ondanks de lange geschiedenis is Brand niet door toeristen onder de voet gelopen en heeft het boerendorp zijn oorspronkelijke karakter behouden. Je vindt er nog steeds mooie oude boerderijen in chaletstijl.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief