Op zoek naar een accommodatie in Pertisau am Achensee? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Pertisau am Achensee. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Pertisau am Achensee te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Pertisau am Achensee. Bij de onderstaande accommodaties in Pertisau am Achensee kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Pertisau am Achensee neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

17 resultaten gevonden

Hotels (14) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (2) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Pertisau am Achensee

Pertisau am Achensee in het kort

  • Goede langlaufmogelijkheden
  • Klein centrum met lieflijke hotelletjes
  • Overzichtelijk skigebied met mooi uitzicht op bergen en meer
  • Zelden wachttijden bij de liften

Met slechts 460 inwoners is Pertisau het kleinste dorp aan de Achensee. Het meer geeft het dorpje een aparte charme. In de buurt van het plaatsje vind je vooral makkelijke en middelzware pistes. Beginners komen aan hun trekken op de Zwölferkopf, waar zich vlakke, brede pistes met sleepliftjes bevinden. In het pistegebied zijn twee bergrestaurants, waar je even lekker kunt ontspannen. Voor gevorderden is vooral de afdaling naar St Hubertus leuk

Met slechts 460 inwoners is Pertisau het kleinste dorp aan de Achensee. Het meer geeft het dorpje een aparte charme en zorgt voor een groot watersport-aanbod. In de buurt van het plaatsje vind je vooral makkelijke en middelzware pistes. In het pistegebied zijn twee bergrestaurants, waar je even lekker kunt ontspannen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief