Op zoek naar een accommodatie in Matrei in Osttirol? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Matrei in Osttirol. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Matrei in Osttirol te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Matrei in Osttirol. Bij de onderstaande accommodaties in Matrei in Osttirol kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Matrei in Osttirol neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Matrei in Osttirol in het kort

  • Perfect gebied voor off-piste avonturen
  • Prachtige ongeprepareerde pistes op de Runachboden
  • Rustige omgeving

Matrei in Osttirol maakt met zo’n 5000 inwoners een ietwat stedelijke indruk. Je treft hier echter geen hoogbouw aan. Het middeleeuwse kerkje is nog steeds het hoogste gebouw van het dorp. Matrei In Osttirol wordt omringd door de machtige pieken van de Grossglockner en de Grossvenediger. In de zomer komen de toeristen om te klimmen en te wandelen en in de winter vooral om te skiën en te snowboarden.

Matrein in Osttirol is betrekkelijk kleinschalig gebleven, zodat je hier echt van je rust kunt genieten. Off-piste liefhebbers kunnen hier genieten van prachtige afdalingen. Op de Runachboden zijn verschillende ongeprepareerde afdalingen te vinden.

Matrei maakt met zo’n 5000 inwoners een ietwat stedelijke indruk. Je zult hier echter geen hoogbouw aantreffen. Het middeleeuwse kerkje is nog steeds het hoogste gebouw van het dorp. Matrei wordt omringd door de machtige pieken van de Grossglockner en de Grossvenediger. In de zomer komen de toeristen om te klimmen en te wandelen en in de winter natuurlijk vooral om te skiën en te snowboarden. Het gebied is betrekkelijk kleinschalig gebleven, zodat je hier echt van je rust kunt genieten.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief