Accommodaties in Hermagor - Oostenrijk

Header foto van hermagor

Op zoek naar een accommodatie in Hermagor? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Hermagor. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Hermagor te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Hermagor. Bij de onderstaande accommodaties in Hermagor kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Hermagor neemt dan direct contact met je op.

Lees meer

1 gevonden accommodatie

Landhaus Knura is gelegen in het zuidelijkste en zonnigste dal van Kärnten en behoort al drie generaties lang tot dezelfde familie. De ke ... Lees meer

Accommodatie: Gasthof met 50 bedden

Kenmerken: sauna, zonneweide, parkeerplaatsen

Ligging: in het bos, centrale ligging, rustige omgeving

Fitness Kindvriendelijk Buiten zwembad Restaurant Sauna Huisdieren toegestaan Wellness
Vanaf €51,-  
test

Hermagor in het kort

Foto Hermagor

Hermagor

De omgeving van Hermagor is erg geschikt om te wandelen, te langlaufen, te fi...
etsen of te mountainbiken. Ook Nordic Walking-liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Vanuit het dorp heb je uitzicht op de bergen van de Karnischen en Gailtaler Alpen. Door de vele mogelijkheden is het hier zowel in de zomer als in de winter goed toeven. Het gebied telt honderd pistes in alle moeilijkheidsgraden. Bovendien kun je ’s avonds gebruik maken van de langste piste met kunstverlichting van Europa.
Lees meer