Op zoek naar een accommodatie in Zams, Landeck & Fliess? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Zams, Landeck & Fliess. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Zams, Landeck & Fliess te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Zams, Landeck & Fliess. Bij de onderstaande accommodaties in Zams, Landeck & Fliess kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Zams, Landeck & Fliess neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

1 resultaten gevonden

Hotels (1) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Zams, Landeck & Fliess in het kort

  • Goedkoper dan de wintersportplaatsen in de omgeving
  • Overzichtelijk skigebied
  • Prima per auto te bereiken

Zams, Landeck en Fliess zijn drie verschillende dorpen die tot hetzelfde skigebied behoren. Het skigebied gelegen op de flanken van de 2513 meter hoge Venet welteverstaan. De dorpen zijn gelegen aan de Arlberg Schnelstraße wat ze uitstekend bereikbaar maakt. Landeck is de grootste van de drie, dit is meer een wintersportstad dan een wintersportdorp.

Vanuit Zams en Fliess heb je toegang tot het skigebied GenussSkigebiet Venet dat bestaat uit meer dan 20 kilometer aan pistes. Met name families en beginners zullen dit skigebied waarderen. Op de eerste plaats door de kleinschaligheid en op de tweede plaats door de brede, eenvoudige afdaling (nr. 5) naar het dalstation bij Fliess. Toch biedt het het skigebied ook enkele uitdagingen voor gevorderde skiërs. Het heeft namelijk een zwarte afdaling van één kilometer lang met een hoogteverschil van 300 meter. Daarnaast zijn er ook lange middelzware pisten die aardig wat inspanning vragen van je benen. Door de off-piste stukken in het bovenste gedeelte van GenussSkigebiet Venet, is dit skigebied ook een paradijs voor freeriders.

Landeck staat voor afwisseling. Het dorp heeft zowel in de zomer als in de winter alle vrijetijdsbestedingen die je maar kan wensen. Het ligt tussen berg en water in en heeft dus het beste van twee werelden. Wie het historische Landeck even zat is, kan in de romantische dorpjes Zams, Fließ, Grins en Stanz even bijkomen. Vooral families zullen het ski-gebied van Landeck waarderen, het is klein, zeer overzichtelijk en kindvriendelijk. Een absolute aanrader is het nieuwe Tobi's kinderpark.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief