Op zoek naar een accommodatie in St. Michael im Lungau? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in St. Michael im Lungau. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in St. Michael im Lungau te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in St. Michael im Lungau. Bij de onderstaande accommodaties in St. Michael im Lungau kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in St. Michael im Lungau neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

3 resultaten gevonden

Hotels (1) Vakantiewoningen (0) Gasthof (1) Pensions (0) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van St. Michael im Lungau

St. Michael im Lungau in het kort

  • Gemoedelijk plaatsje
  • Twee skigebieden goed met de auto te bereiken
  • Veel goede hotels
  • Veel voorzieningen

St. Michael im Lungau is een levendige plaats met veel voorzieningen. Aan de rand van St. Michael ligt het dalstation van de nieuwe Sonnenbahn. Een moderne 8-persoonsgondel waarmee je binnen 7 minuten en 20 seconden in het skigebied Großeck-Speiereck staat. De blauwe dalafdaling onder deze lift ligt aan de zonkant, maar door de inzet van sneeuwkanonnen valt hier vrijwel het hele seizoen te skiën. Het wintersportseizoen op de Grosseck - Speiereck duurt doorgaans tot begin april.

St. Michael im Lungau is een van de meest zuidelijke gelegen dorpen van het Salzburgerland. Voordeel van deze zuidelijke ligging is dat het zonnetje hier tijdens de lange winters doorgaans veel schijnt. Niet alleen skiërs voelen zich thuis in deze gemoedelijke bestemming, ook langlaufers en wandelaars kunnen hier uitstekend uit de voeten. Uitgekeken op de pistes van Grosseck - Speiereck? Ook skigebied Katschberg-Aineck bevindt zich nabij.

St. Michael im Lungau is een levendige plaats met veel voorzieningen. Ook al wordt alle lust je ontnomen als de lift over de groene weiden gaat, boven ligt er echt sneeuw! Tot in april is er op de Speiereck voldoende sneeuw om te kunnen skiën en snowboarden. De hele Lungau regio staat bekend om zijn gastvrijheid en ook St. Michael is daar geen uitzondering op. Er zijn vele activiteiten voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Een heerlijk partijtje golf in de bergen bijvoorbeeld.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief