Op zoek naar een accommodatie in Annaberg im Ötscherland? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Annaberg im Ötscherland. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Annaberg im Ötscherland te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Annaberg im Ötscherland. Bij de onderstaande accommodaties in Annaberg im Ötscherland kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Annaberg im Ötscherland neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Annaberg im Ötscherland in het kort

  • Uitdagende pistes voor beginners en gevorderden
  • Wandeltochten op elk niveau
  • Zeer Kindvriendelijk

Omringd door de romantische bergwereld van de Mostviertler Alpen, tussen het Ötscherland en het Mariazellerland ligt op 976 meter het kleine dorpje Annaberg. In de bijna 800 jaar geschiedenis van het gemoedelijke dorp Annaberg heeft de bedevaart door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld voor de Annaberger. Deze geschiedenis heeft invloed op vele aspecten van het dagelijks leven in Annaberg.

Het is een dorp voor ontdekkers en avonturiers. 's Zomers is het een uitdagend wandelgebied. In de winter verandert Annaberg in een sneeuwparadijs. Het skigebied is niet groot, maar heeft genoeg te bieden. Voor beginners zijn er verschillende oefenpistes. Verder zijn er steile, uitdagende pistes en moguls voor de avontuurlijke skiër. Het gebied is erg kindvriendelijk. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis skiën onder begeleiding van een volwassene.

Annaberg ligt in het alpine Mostviertel, het is een dorp voor ontdekkers en avonturiers. 's Zomers is het een uitdagend wandelgebied. Tot op grote hoogte is het mogelijk om wandeltochten te maken op elk niveau. In de winter veranderd Annaberg in een sneeuwparadijs. Het skigebied is niet groot, maar heeft genoeg te bieden. Voor beginners zijn er verschillende oefenpistes. Verder zijn er steile, uitdagende pistes en moguls voor de avontuurlijke skiër. Het gebied is erg kindvriendelijk. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis skiën onder begeleiding van een volwassene.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief