Op zoek naar een accommodatie in Obertauern? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Obertauern. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Obertauern te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Obertauern. Bij de onderstaande accommodaties in Obertauern kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Obertauern neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

7 resultaten gevonden

Hotels (3) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (1) Chalets (0)

Obertauern in het kort

  • Alle voorzieningen te voet bereikbaar
  • Centrale ligging in het skigebied
  • Mogelijkheid om in twee richtingen een ronde te skiën
  • Spectaculaire feesten aan het begin en eind van het seizoen

Obertauern is een hooggelegen (1665 meter) en sneeuwzekere wintersportplaats. Het dorp bestaat uit een doorgaande weg met vele pensions, hotels en vakantiehuizen. Het grote aanbod aan accommodaties heeft wel wat van de sfeer in het dorp weggenomen, maar het voordeel is dat je vanaf bijna elke voordeur direct je ski’s kunt onderklikken. De winkels en après-ski zijn snel en eenvoudig te voet bereikbaar. Je kunt je auto dus laten staan tijdens je vakantie in Obertauern.

In Obertauern zijn sommige huizen niet per auto bereikbaar. Je wordt met een sneeuwmobiel afgehaald van de parkeerplaats. Wil je een goedkoper onderkomen, dan kun je overwegen in de twee lager gelegen plaatsen Tweng en Untertauern te verblijven. Vanuit beide plaatsen rijdt een bus die je naar de pistes in Obertauern brengt. Het skigebied beschikt over 100 kilometer aan pistes en is zeer sneeuwzeker. Een skitour die je hier zeker moet maken is de Tauernrunde.

In Obertauern zijn vele pensions en hotels voor de toerist. Wil je een goedkoper onderkomen, dan kun je overwegen in de twee lager gelegen plaatsjes Tweng en Untertauern te verblijven. Vanuit beide plaatjes rijdt een bus die je naar de pistes brengt. Het grote aanbod aan onderdak heeft wel wat van de sfeer van het dorp weggenomen, maar je komt natuurlijk om te genieten en wat dat betreft zul je niet teleurgesteld worden. De après-ski in het dorp is overigens erg aangenaam en levendig.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief