Accommodaties in Steinach in Tirol - Oostenrijk

Visual

Op zoek naar een accommodatie in Steinach in Tirol? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Steinach in Tirol. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Steinach in Tirol te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Steinach in Tirol. Bij de onderstaande accommodaties in Steinach in Tirol kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Steinach in Tirol neemt dan direct contact met je op.

Lees meer

2 gevonden accommodaties

JUFA Wipptal ligt in Steinach am Brenner in het Wipptal in Tirol. Het skigebied begint al op slecht een paar meter van het hotel. Het hot ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 267 bedden

Kenmerken: sauna, niet-rokers kamer, hotelbar

Ligging: in de buurt van de lift, aan de langlaufloipe, ...

Fitness Kindvriendelijk Restaurant Sauna
Vanaf €45,-  
Andere accommodaties in de buurt van Steinach in Tirol

Hotel Post is centraal gelegen middenin de bossen en biedt de juiste combinatie van moderne comfort en een ontspannende atmosfeer. Voor d ... Lees meer

Accommodatie: Hotel met 70 bedden

Kenmerken: tennisbaan/-hal, sauna, niet-rokers kamer

Ligging: in de buurt van de lift, in het bos, centrale l ...

Fitness Kindvriendelijk Restaurant Sauna Huisdieren toegestaan
Vanaf €48,-  
test

Steinach in Tirol in het kort

Foto Steinach in Tirol
  1. Oud plaatsje met kleurige bebouwing
  2. Gezellige après-ski

Steinach in Tirol

Steinach in Tirol is gelegen bij het skigebied Skiarena Bergeralm. Skiën, sno...
wboarden, en eindeloos veel andere activiteiten zijn hier te doen. Het is zelfs drie keer per week mogelijk om ’s avonds de piste op te gaan! Ook zijn er tal van rodel-, langlauf- en wandelmogelijkheden in Steinach in Tirol.
Lees meer