Op zoek naar een accommodatie in Lech am Arlberg? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Lech am Arlberg. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Lech am Arlberg te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Lech am Arlberg. Bij de onderstaande accommodaties in Lech am Arlberg kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Lech am Arlberg neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

38 resultaten gevonden

Hotels (26) Vakantiewoningen (1) Gasthof (2) Pensions (8) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Lech am Arlberg

Lech am Arlberg in het kort

  • Lech is een knusse en authentieke wintersportplaats
  • Sneeuwzeker
  • Gelegen temidden van indrukwekkende bergtoppen
  • Luxueus karakter

Lech heeft ondanks zijn luxueuze imago zijn familiaire en dorpse karakter behouden. Strenge bouwnormen zorgen ervoor dat tot op heden geen lelijke toeristencentra het uitzicht verpesten. Het is een gemoedelijk dorp gelegen aan de pistes van Ski Arlberg. Het gebied rondom de Arlberg staat bekend om haar sneeuwzekerheid, er valt hier dan ook meer sneeuw dan gemiddeld. Dit zorgt voor een lang skiseizoen en goede omstandigheden op de pistes. Op de ski's behoort een uitstapje naar St. Anton am Arlberg of Warth-Schröcken tot de mogelijkheden.

Lech is al jaren een populaire bestemming onder de Europese jetset en diverse koningshuizen. Winkels met exclusieve merken, dure auto’s en een wat sjieker publiek bepalen hier het straatbeeld. Er zijn mooie hotels en zeer goede restaurants. Hoewel de prijzen hier misschien wel iets hoger liggen, is Lech ook voor de 'gewone man' betaalbaar. Er zijn diverse appartementen en betaalbare pensions. Er heerst een gezellige authentieke wintersportsfeer in het dorp.

Lech heeft ondanks zijn luxueuze imago zijn familiaire karakter behouden. Strenge bouwnormen zorgen ervoor dat tot op heden geen lelijke toeristencentra het uitzicht verpesten. Het skigebied Arlberg waar Lech toe behoort biedt echter een zeer gevarieerd niveau van pisten en is een waar sneeuwmekka.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief