Op zoek naar een accommodatie in Oberlech? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Oberlech. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Oberlech te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Oberlech. Bij de onderstaande accommodaties in Oberlech kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Oberlech neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

38 resultaten gevonden

Hotels (26) Vakantiewoningen (1) Gasthof (2) Pensions (8) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Oberlech

Oberlech in het kort

  • Autovrij dorp
  • Direct aan skigebied Lech am Arlberg
  • Skischolen zijn aanwezig

Wie voor een wintersport in Oberlech kiest, bevindt zich middenin skigebied Ski Arlberg. Het dorp ligt op een sneeuwzekere hoogte van 1750 meter en zo'n 300 meter boven Lech am Arlberg. Richting Oberlech gaan geen wegen en er is geen sprake van autoverkeer. Hier geniet je in alle rust van de schone lucht en het prachtige berglandschap. De meeste accommodaties in Oberlech zijn eenvoudig bereikbaar met de lift, met ski's en te voet. De auto kun je tijdens je wintersport achterlaten in het dal. Je bagage wordt vrijwel in alle gevallen kosteloos naar je onderkomen vervoerd. Het is niet alleen mogelijk om met de lift en de ski's in het dal te komen, maar er gaat ook een (verlichte) rodelbaan richting Lech. Daarnaast zijn er in Oberlech twee skischolen en diverse restaurants. De afgelopen jaren vindt het fotomoment met de Koninklijke Familie meestal plaats rond de oefenweide van Oberlech.

Door de hoge ligging staat Oberlech te boek als zeer sneeuwzeker. Skiën is hier doorgaans mogelijk van november tot eind april. Om ook de dalafdalingen (naar Oberlech) in conditie te houden, staan er aan de rand van de pistes ook tal van sneeuwkanonnen. Vanuit je accommodatie kun je direct beginnen met heerlijke blauwe pistes of de lift pakken om dieper het skigebied van Lech - Oberlech - Zürs in te gaan. Vanuit Oberlech zijn de Kriegerhorn (2173 m) en Zuger Hochlicht (2377 m) goed bereikbaar. Ron de toppen van deze bergen liggen (enkele van de) uitdagendste freerideflanken van Ski Arlberg. Ook het snowpark Schlegelkopf en de Auenfeldjet voor de verbinding naar Warth - Schröcken bevinden zich in de omgeving van Oberlech. Skiën naar St. Anton am Arlberg is door de komst van de Flexenbahn tegenwoordig ook mogelijk.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief