Op zoek naar een accommodatie in Mühlbach am Hochkönig? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Mühlbach am Hochkönig. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Mühlbach am Hochkönig te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Mühlbach am Hochkönig. Bij de onderstaande accommodaties in Mühlbach am Hochkönig kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Mühlbach am Hochkönig neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

12 resultaten gevonden

Hotels (7) Vakantiewoningen (1) Gasthof (1) Pensions (3) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Mühlbach am Hochkönig

Mühlbach am Hochkönig in het kort

  • Ski de Königstour richting Maria Alm
  • Veelzijdige bestemming voor jong en oud
  • Veelzijdig skidorp aan de voet van de Schneeberg

Gezelligheid staat in dit gebied op de eerste plaats, tot veel genoegen van de gezinnen met kinderen die op de Hochkönig extra aandacht krijgen. Rustig is het hier zeker, ook 's avonds. Er zijn een paar leuke, bescheiden après-ski gelegenheden. In Mühlbach is een leuk restaurant, dat vele plaatselijke specialiteiten serveert. De top van de Schneeberg (1921 m) vormt het hart van het skigebied van Mühlbach. De Schneeberg valt echter niet te vergelijken met de Hochkönig, die het hele landschap beheerst. Dit majestueuze rotsmassief ligt echt op eenzame hoogte en steekt met zijn 2941 meter hoge kroon meer dan een kilometer boven de Schneeberg uit.

Gezelligheid staat in dit gebied op de eerste plaats, tot veel genoegen van de gezinnen met kinderen die op de Hochkönig extra aandacht krijgen. Rustig is het hier zeker, ook 's avonds. Er zijn een paar leuke, bescheiden après-ski gelegenheden. De top van de Schneeberg (1921 m) vormt het hart van het skigebied van Mühlbach. De Schneeberg valt echter niet te vergelijken met de Hochkönig, dit majestueuze rotsmassief ligt echt op eenzame hoogte en steekt met zijn 2941 meter meer dan een kilometer boven de Schneeberg uit.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief