Op zoek naar een accommodatie in Warth? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Warth. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Warth te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Warth. Bij de onderstaande accommodaties in Warth kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Warth neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

38 resultaten gevonden

Hotels (26) Vakantiewoningen (1) Gasthof (2) Pensions (8) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Warth

Warth in het kort

  • Klein gemoedelijk dorpje
  • Prachtige omgeving met imposante bergen
  • Zeer sneeuwzeker

Warth ligt hemelsbreed op slechts enkele kilometers van Lech am Arlberg verwijderd, maar toch zijn deze twee plaatsen ’s winters volkomen van elkaar afgezonderd. De Lechtalstraße ligt iedere winter weer bedolven onder grote hoeveelheden sneeuw waardoor de weg onbegaanbaar en gesloten is. Beide plaatsen zijn niet met elkaar te vergelijken. Lech is mondain en exclusief. Warth is gemoedelijk, rustig en een stuk betaalbaarder. Echter zijn er de afgelopen jaren enkele zeer mooie nieuwe (luxe) accommodaties gebouwd, waardoor Warth toch voorzichtig het kleine zusje van Lech genoemd kan worden.

Warth is gelegen in een prachtige omgeving. Het dorpje wordt omringd door stoere ongerepte bergen, die echt indruk maken. Het dorp is bijzonder sneeuwzeker, jaarlijks valt hier gemiddeld bijna 11 meter sneeuw! Warth deelt de pistes van het 58 kilometer grote eigen skigebied met het naastgelegen Schröcken. Het skigebied van Warth - Schröcken is behoorlijk veelzijdig en bestaat uit een mooie mix aan blauwe, rode en enkele zwarte afdalingen. Het merendeel van de afdalingen is blauw en niet al te lang, aangezien het hoogteverschil tussen Warth en de top van het skigebied maar gering is. Sinds de winter van 2013 is de lang gewenste verbinding met Lech een feit, waardoor het grootste skigebied van Vorarlberg ontstond. Inmiddels is Ski Arlberg uitgegroeid tot het grootste skigebied van Oostenrijk. Veel accommodaties liggen in Warth direct aan of vlakbij de pistes. Warth is een prima wintersportbestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustig en betaalbaar skidorp met een veelzijdig en sneeuwzeker skigebied.

Warth is een aantrekkelijke bestemming: gemoedelijk, rustig en goedkoop. Warth ligt aan de Hochtannberg-pa die de verbinding vormt tussen de skigebieden van Bregenzerwald, Lechtal en Arlberg. In het pittoreske dorp heerst een vriendelijke en gezellige sfeer, helemaal ‘s avonds als in één van de bars live muziek gespeeld wordt.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief