Op zoek naar een accommodatie in Zürs am Arlberg? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Zürs am Arlberg. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Zürs am Arlberg te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Zürs am Arlberg. Bij de onderstaande accommodaties in Zürs am Arlberg kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Zürs am Arlberg neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

38 resultaten gevonden

Hotels (26) Vakantiewoningen (1) Gasthof (2) Pensions (8) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Zürs am Arlberg

Zürs am Arlberg in het kort

  • Het aantal dagjesmensen is gelimiteerd, dus weinig drukte
  • Skibusservice met St. Christoph en St. Anton
  • Veel goede restaurants en hotels
  • Zürs is super chic

Zürs am Arlberg ligt tussen Lech am Arlberg en St. Anton am Arlberg en is een echt hoteldorp. Zürs heeft een chic karakter, simpele ontbijtpensions ga je hier echt niet vinden. De hotels liggen allemaal vlakbij de pistes en voldoen aan de hoogste eisen. Het chique imago van Zürs wordt nog eens extra onderstreept door de stijlvolle après-ski bars en heerlijke restaurants.

Niet gek voor een dorpje wat in feite maar bestaat uit een doorgaande weg met enkele hotels eraan. Toch blijft de aantrekkingskracht op Zürs onverminderd groot. Het prachtige skigebied speelt hier natuurlijk ook een belangrijk aandeel in. Zürs is één van de meest sneeuwzekere plaatsen van Oostenrijk en de pistes lijken haast wel gemaakt voor de doorsnee skiër. Een groot aanbod van brede, eenvoudige afdalingen ligt voor je klaar. Uitdaging moet je zoeken in het off-piste werk, daar is dit ook het gebied voor.

Zürs is wat rustiger dan Lech. Het is een echt hoteldorp. Het is super sjiek en het aantal dagjesmensen is gelimiteerd, dus er is weinig drukte. Er zijn een aantal stijlvolle bars met namen als Vernissage, Pianobar, Ambiente en American Bar, waar je niet zomaar naar binnen mag. Er is één discotheek: de beroemde 'Zürserl'. Vanuit Zürs ontsluiten een stoeltjeslift en een cabinebaan een heerlijk zonzeker skigebied.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief