Op zoek naar een accommodatie in Großarl? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Großarl. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Großarl te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Großarl. Bij de onderstaande accommodaties in Großarl kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Großarl neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

2 resultaten gevonden

Hotels (1) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (1) Chalets (0)

Großarl in het kort

  • Compact, kindvriendelijk dorp
  • Aantrekkelijk prijsniveau
  • Omgeven door een ongerepte natuur
  • Dorfgastein bereikbaar per ski's
  • Mooie wandelroutes

Großarl staat bekend als een typisch, klassiek wintersportdorpje. Vooral de gezelligheid doet niet onder van andere grotere wintersportdorpen en steden. Großarl heeft een naam opgebouwd als kindvriendelijk en servicegericht wintersportdorp. Daarnaast is het een groot voordeel dat alle restaurants, winkels evenals de skiliften op loopafstand zijn. Het gebruik van de auto is nauwelijks nodig. Verder kan je per lift en ski's Gastein bereiken, wat aan de andere kant ligt van de berg.

Het pittoreske Großarl ligt in het 'dal der almen'. Het bijzondere aan het dorpje is dat de meeste accommodaties heel mooi opgaan in de prachtige natuur. Het geeft een spectaculair uitzicht op de omgeving. Het dorpje staat erom bekend dat de accommodaties klein, fijn en goed betaalbaar zijn. Daardoor heeft het wintersportplaatsje nog altijd een idyllische uitstraling. Großarl beschikt dus niet over hoge appartementsgebouwen, maar wel over twee gondelbanen richting het skigebied van het Großarltal.

Großarl is een uitstekende tip voor de prijsbewuste wintersporter die toch wil genieten van een verzorgd skigebied. Het dorp Großarl heeft een naam opgebouwd als kindvriendelijk en servicegericht. Het mondaine en bruisende, maar ook wat onpersoonlijkere Gasteinertal ligt aan de andere kant van de skiberg en is per lift en ski bereikbaar. Großarl heeft een eigen dalletje waar gestreefd wordt naar het concept van de ‘nieuwe natuurlijkheid’. Dat wil zeggen dat er kleine accommodaties worden gebouwd die in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving. In Großarl gaan ze dus respectvol met de natuur om en is niet ieder heuveltje van een lift voorzien.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief