Op zoek naar een accommodatie in Fiss? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Fiss. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Fiss te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Fiss. Bij de onderstaande accommodaties in Fiss kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Fiss neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

24 resultaten gevonden

Hotels (16) Vakantiewoningen (1) Gasthof (0) Pensions (6) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Fiss

Fiss in het kort

  • Kindvriendelijk wintersportdorp
  • Sneeuwzeker tot diep in het voorjaar
  • Uitgestrekt en afwisselend skigebied

Fiss is een compact, handzaam plaatsje met een traditionele charme en behoorlijk wat hoogteverschil. In de van oorsprong Reto-Romaanse plaats gaan de vele antieke overblijfselen nooit ten koste van het comfort. Er zijn verschillende accommodaties aan de rand van Fiss waar je pas aan de voordeur de ski’s hoeft uit te klikken. Fiss is een rustiger en kleiner alternatief voor buurdorp Serfaus en is weer wat groter en levendiger dan het kleine broertje Ladis.

Fiss is zeer veelzijdig waardoor iedere wintersporter zich hier thuis voelt. De plaats staat al jarenlang bekend als kindvriendelijk, maar de liefhebber van après-ski komt hier ook niets tekort. Of je nou een gevorderde skiër bent of meer van langlaufen houdt, iedereen zal zich vermaken in Fiss. Jong en oud, beginner of expert, een prachtige bestemming voor de hele familie. Wie eenmaal naar deze gezellige wintersportplaats met gemoedelijke après-ski is geweest, komt zeker nog een keer terug naar Fiss.

In het van oorsprong Reto-Romaanse dorp Fiss vind je van alles: oude schuren met door de zon gekleurd hout, door fresco’s opgesierde boerderijen, statige stenen huizen uit de 16e en 17e eeuw met rondboogpoorten, erkers, gewelfde gangen en kleine ramen. De ouderdom is evident, maar in de vakantiehuizen en door families gerunde hotels beantwoordt het comfort aan de eisen van vandaag. Bij een deel van de slaapadressen kun je van de lift tot de deur skiën!

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief