Accommodaties in Noorwegen

Visual

In Noorwegen vind je een groot aanbod aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Noorwegen te vinden die aan jouw wensen voldoet. Luxe of eenvoud? Authentiek of modern? Aan de piste of in het centrum? De mogelijkheden op het gebied van accommodaties in Noorwegen zijn eindeloos. Of je nou met z’n tweeën op vakantie gaat of met een heel gezelschap, er is altijd een accommodatie in Noorwegen die aan jouw wensen voldoet.

Terwijl de meeste vakantiegangers nog altijd voor een appartement of hotel kiezen zie je ook dat vakantieparken en vakantieboerderijen steeds populairder worden. Wie eens voor een ander soort accommodatie in Noorwegen wil gaan, moet hier zeker naar kijken. Op een vakantiepark heb je de beslotenheid van je eigen accommodatie maar ook faciliteiten als kinderopvang en wellness. Vakantieboerderijen bieden rust en avontuur, maar je moet vaak ook de boer helpen met diverse klusjes. Voor welk type accommodatie in Noorwegen ga jij?

Lees meer

3 gevonden accommodaties

Accommodatie: Hotel met 50 bedden

Kenmerken: hotelbar, parkeerplaatsen, restaurant

Ligging: rustige omgeving, aan de langlaufloipe

Accommodatie: Hotel met 250 bedden

Kenmerken: hotelbar, wellnesscentrum, beautybehandelingen

Ligging: aan de golfbaan, rustige omgeving

Accommodatie: Hotel met 100 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, parkeerplaatsen

Ligging: skibushalte in de buurt

Zoek een accommodatie in Noorwegen

Noorwegen in het kort

Foto Noorwegen
  1. Traditionele hotels en luxe hotels
  2. Sfeervol overnachten
  3. Prachtig landschap, unieke ambiance

Noorwegen

Overnachten in een hotel in Noorwegen is een bijzondere ervaring. Het gaat er hier toch net even anders aan toe dan je gewend was. Korte dagen en lange nachten, glooiende in plaats van steile bergen en rendierenvlees in tegenstelling tot gewone biefstuk. De laatste jaren zijn ...
er steeds meer hotels in Noorwegen bijgekomen. Vakantiegangers beginnen de weg naar Scandinavië te vinden wat het aanbod ten goede komt. De nieuwe hotels in Noorwegen hebben vaak een sfeervolle uitstraling door het gebruik van veel hout en andere natuurlijke materialen.

Traditionele hotels in Noorwegen laten zich kenmerken door een inrichting die generaties lang bewaard is gebleven. Vast staat dat je gaat verblijven in een unieke ambiance. Net zo bijzonder is verblijven in een vakantiehuis in Noorwegen. Te midden van de prachtige Noorse natuur met haar Fjorden, bergen en ongerepte sneeuwvelden staat jouw intieme onderkomen. Je vakantiehuisje in Noorwegen is vaak voorzien van sauna om volledig tot ontspanning te komen. Hotel of vakantiehuis, verblijven in Noorwegen is een ervaring op zich.
Lees meer