In Noorwegen vind je een groot aanbod aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Noorwegen te vinden die aan jouw wensen voldoet. Luxe of eenvoud? Authentiek of modern? Aan de piste of in het centrum? De mogelijkheden op het gebied van accommodaties in Noorwegen zijn eindeloos. Of je nou met z’n tweeën op vakantie gaat of met een heel gezelschap, er is altijd een accommodatie in Noorwegen die aan jouw wensen voldoet.

Terwijl de meeste vakantiegangers nog altijd voor een appartement of hotel kiezen zie je ook dat vakantieparken en vakantieboerderijen steeds populairder worden. Wie eens voor een ander soort accommodatie in Noorwegen wil gaan, moet hier zeker naar kijken. Op een vakantiepark heb je de beslotenheid van je eigen accommodatie maar ook faciliteiten als kinderopvang en wellness. Vakantieboerderijen bieden rust en avontuur, maar je moet vaak ook de boer helpen met diverse klusjes. Voor welk type accommodatie in Noorwegen ga jij?

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

0 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Noorwegen in het kort

  • Traditionele hotels en luxe hotels
  • Sfeervol overnachten
  • Prachtig landschap, unieke ambiance

Overnachten in een hotel in Noorwegen is een bijzondere ervaring. Het gaat er hier toch net even anders aan toe dan je gewend was. Korte dagen en lange nachten, glooiende in plaats van steile bergen en rendierenvlees in tegenstelling tot gewone biefstuk. De laatste jaren zijn er steeds meer hotels in Noorwegen bijgekomen. Vakantiegangers beginnen de weg naar Scandinavië te vinden wat het aanbod ten goede komt. De nieuwe hotels in Noorwegen hebben vaak een sfeervolle uitstraling door het gebruik van veel hout en andere natuurlijke materialen.

Traditionele hotels in Noorwegen laten zich kenmerken door een inrichting die generaties lang bewaard is gebleven. Vast staat dat je gaat verblijven in een unieke ambiance. Net zo bijzonder is verblijven in een vakantiehuis in Noorwegen. Te midden van de prachtige Noorse natuur met haar Fjorden, bergen en ongerepte sneeuwvelden staat jouw intieme onderkomen. Je vakantiehuisje in Noorwegen is vaak voorzien van sauna om volledig tot ontspanning te komen. Hotel of vakantiehuis, verblijven in Noorwegen is een ervaring op zich.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief