Op zoek naar een accommodatie in Klösterle am Arlberg? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Klösterle am Arlberg. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Klösterle am Arlberg te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Klösterle am Arlberg. Bij de onderstaande accommodaties in Klösterle am Arlberg kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Klösterle am Arlberg neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

38 resultaten gevonden

Hotels (26) Vakantiewoningen (1) Gasthof (2) Pensions (8) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Klösterle am Arlberg

Klösterle am Arlberg in het kort

  • Gemakkelijk te bereiken met auto en trein
  • Lech en Zürs snel bereikbaar
  • Twee lange dalafdalingen
  • Voor alle ski-niveaus acceptabel skigebied

In tegenstelling tot Lech am Arlberg, Zürs am Arlberg, Stuben en St. Anton am Arlberg is Klösterle am Arlberg eenvoudig gebleven. Er zijn hier nauwelijks hotels, maar vooral pensions en vakantiewoningen. Qua faciliteiten is er een supermarkt en een enkel restaurant. Wintersporters komen naar Klösterle vanwege de rust en de goede ligging. Het wintersportdorp ligt vrijwel aan de Arlberg Schnellstraße en in de dorpskern Langen is een station.

Klösterle ligt in het Klostertal waar ook Dalaas-Wald toe behoren. Het dichtstbijzijnde skigebied is de Sonnenkopf. Dit skigebied heeft zich ontwikkeld tot een aantrekkelijk alternatief voor families met een bescheidener budget. Qua piste-aanbod en sneeuwzekerheid doe je geen enkele concessie. Ieder type skiër zal zich op de Sonnenkopf vermaken en door de natuurlijke ligging profiteert deze regio van veel sneeuw. Met de gratis skibus, die iedere 30 minuten rijdt, sta je ook binnen een kwartiertje onderaan de Albonabahn in Stuben. Ski Arlberg is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk.

In tegenstelling tot Lech, Zürs, Stuben en St. Anton is Klösterle eenvoudig gebleven. Er zijn hier nauwelijks hotels maar vooral pensions. In het centrum zijn enkele cafés en in de Gasthöfe wordt bij voldoende belangstelling een ‘Heimatabend’ georganiseerd. Het skigebied van Klösterle heeft zich tot een aantrekkelijk alternatief ontwikkeld voor families met een bescheidener budget.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief