Op zoek naar een accommodatie in St. Johann in Tirol? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in St. Johann in Tirol. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in St. Johann in Tirol te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in St. Johann in Tirol. Bij de onderstaande accommodaties in St. Johann in Tirol kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in St. Johann in Tirol neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

10 resultaten gevonden

Hotels (6) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van St. Johann in Tirol

St. Johann in Tirol in het kort

  • Gezellige wintersportsfeer
  • Zeer geschikt voor families
  • Sfeervol, authentiek skidorp
  • Goed uitgangspunt voor het bezoeken van meerdere skigebieden

St. Johann in Tirol draagt, net zoals veel andere plaatsen in Oostenrijk, de naam van een grote heilige uit de landelijke geschiedenis. Het dorp ligt op een kruispunt van dalen en wordt omgeven door groende weides en het Kaisergebergte. De inwoners doen hun best om de oorspronkelijkheid van de oude kern te behouden en de historische panden te beschermen tegen een overmaat aan uitlaatgassen. Hierdoor is het verkeer in de straatjes door het centrum van St. Johann beperkt, wat tevens de sfeer ten goede komt. St. Johann staat te boek als een van de mooiste dorpjes van Tirol.

Voor de talrijke toeristen is het goed vertoeven in de rustieke kroegen met gemoedelijke après-ski en de pluche koffiehuizen rond het centrale plein van St. Johann in Tirol. Het hart van de plaats draagt de nuchtere naam ‘Hauptplatz’ en heeft als blikvanger de kerk die is gebouwd in 1732. Maar men komt hier natuurlijk vooral voor de goede wintersport mogelijkheden. Skigebied St. Johann in Tirol & Oberndorf beschikt over ruim 40 pistekilometers die tot een maximale hoogte van 1700 meter reiken. 5 redenen om een keer naar St. Johann in Tirol te gaan >

Veel plaatsen in Oostenrijk dragen de naam van een grote heilige uit de landelijke geschiedenis. Zo ook Sankt Johann in Tirol, dat op een kruispunt van dalen ligt en zijn tentakels kruisvormig uitstrekt langs de invalswegen. De inwoners doen hun best om de oorspronkelijkheid van de oude kern te behouden en de historische panden te beschermen tegen een overmaat aan uitlaatgassen. Hierdoor is het verkeer in de straatjes door het centrum beperkt. Voor de talrijke toeristen is het goed vertoeven in de rustieke kroegen en de pluche koffiehuizen rond het centrale plein.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief