Op zoek naar een accommodatie in Fieberbrunn? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Fieberbrunn. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Fieberbrunn te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Fieberbrunn. Bij de onderstaande accommodaties in Fieberbrunn kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Fieberbrunn neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

44 resultaten gevonden

Hotels (27) Vakantiewoningen (3) Gasthof (3) Pensions (8) Appartementen (3) Chalets (0)

In de buurt van Fieberbrunn

Fieberbrunn in het kort

  • Gemoedelijke Tiroolse sfeer in authentieke omgeving
  • Groot aantal ongeprepareerde skiroutes
  • Hier valt gemiddeld de meeste sneeuw van Tirol
  • Prachtige langlauf- en wandelomgeving

Fieberbrunn ligt in het Pillerseetal in een prachtige natuurlijke omgeving. De naam van het stadje is ontleend aan het bezoek van een vorstin uit de veertiende eeuw, die de waterbron in het plaatsje bezocht om van haar kwellende, chronische koorts af te komen. Toentertijd heette het dorp nog Pranau, maar al gauw veranderden de inwoners het in ‘Koortsbron’, Fieberbrunn. Tegenwoordig bezoeken mensen de plaats niet zozeer meer voor de heilzame bron, maar vooral vanwege de authentieke Tiroler sfeer, oergezellige ‘huttencultuur’ en goede wintersportmogelijkheden.

Het skigebied van Fieberbrunn is zeer veelzijdig en telt zo'n 35 km aan pistes. Sinds het winterseizoen 2015/2016 is het skigebied verbonden met Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, hierdoor is er een skigebied met ruim 250 km aan pistes ontstaan. Families voelen zich in Fieberbrunn thuis, maar ook de meer ervaren wintersporter kan hier prima uit de voeten. De pistes zijn overzichtelijk en op de meeste plekken zeer breed. Dankzij de ligging is het skigebied sneeuwzeker en kan er tot ver in het voorjaar geskied worden. Fieberbrunn is het grootste dorp van het Pillerseetal en beschikt over alle voorzieningen voor een zorgeloze wintersport. Ook wandelaars en langlaufers vinden in deze omgeving zeer uitgebreide en goede mogelijkheden.

De naam van het stadje is ontleend aan het bezoek van een vorstin uit de veertiende eeuw, die de waterbron in het plaatsje bezocht om van haar kwellende, chronische koorts af te komen. Toendertijd heette het dorp nog Pranau, maar al gauw veranderden de inwoners het in ‘Koortsbron’. Tegenwoordig bezoeken mensen de plaats niet zozeer meer voor de heilzame bron, maar vooral vanwege de authentieke Tiroler sfeer met uitgebreide en oergezellige ‘huttencultuur’.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief