Op zoek naar een accommodatie in Hochgurgl? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Hochgurgl. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Hochgurgl te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Hochgurgl. Bij de onderstaande accommodaties in Hochgurgl kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Hochgurgl neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

12 resultaten gevonden

Hotels (9) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Hochgurgl

Hochgurgl in het kort

  • Hoteldorp met accommodaties aan de piste
  • Hochgurgl ligt aan de voet van de Timmelsjoch
  • Sneeuwzeker skigebied zonder wachttijden

Hochgurgl (2150 m) ligt enkele honderden meters hoger dan het uitgebreidere Obergurgl. Hochgurgl bestaat uitsluitend uit (exclusieve) hotels en heeft qua voorzieningen verder niet veel te bieden. Hier kom je om lange dagen op de piste te maken. Vanuit je accommodatie sta je direct op de pistes van Gurgl en over de sneeuw hoef je je geen enkele zorgen te maken. Aan dit voorrecht hangt wel een prijskaartje. Het prijsniveau in Hochgurgl ligt hoger dan gemiddeld. Hochgurgl is gewoon met de auto bereikbaar, maar ook met de skibus of de Hochgurglbahn vanuit Pill. Van doorgaand verkeer is in de winter geen sprake, aangezien de Timmelsjoch Hochalpenstraße richting Italië wegens de vele sneeuw gesloten is.

De pistes in Hochgurgl zijn het hele seizoen rustig, wachttijden komen hier vrijwel niet voor. Het sneeuwzekere skigebied van Gurgl beschikt over meer dan 100 km piste en is geopend van eind november tot begin mei. Het hoogste punt ligt op 3082 meter, bij het Top Mountain Star Restaurant. Vanaf hier ski je over brede, niet al te lastige afdalingen terug naar het hoteldorp. Wie toe is aan meer uitdaging waagt zich aan de pistes van de Vorder Wurmkogel en Große Karbahn. Daarnaast beschikt Hochgurgl over een (verlichte) rodelbaan (3 km) richting het Gurgler Tal en een hoogteloipe (0,8 km). Dankzij de Top-Express gondel zijn de pistes van Obergurgl snel bereikbaar. Een meerdaagse skipas biedt ook toegang tot de overige skigebieden van het Ötztal, waaronder die van Sölden-Hochsölden-Vent.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief