Op zoek naar een accommodatie in Kappl? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Kappl. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Kappl te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Kappl. Bij de onderstaande accommodaties in Kappl kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Kappl neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

4 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (1) Gasthof (1) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

Kappl in het kort

  • Gemoedelijke familiaire sfeer
  • Goede uitvalsbasis voor dorpen in de omgeving
  • Rustig gelegen dorp met oude kern
  • Verlichte rodelbaan

Kappl ligt in het begin van het Paznaundal waartoe wintersportplaatsen als Ischgl en Galtür ook behoren. Vanaf de hoofdweg in het dal bereik je via een slingerweg een hooggelegen plateau met een Romaans kerkje en enkele kleine huisjes. Dit is het oude dorpscentrum waaromheen in de loop der jaren diverse appartementen, hotels en andere voorzieningen zijn gebouwd. Waar je accommodatie in Kappl ook is gelegen, het dalstation dat toegang biedt tot het skigebied is nooit ver weg.

Kappl is in tegenstelling tot het drukkere Ischgl een uitstekende bestemming voor families. Het dorp voelt gemoedelijk aan en in het compacte skigebied kunnen kinderen gaan en staan waar zij willen. Ben je nieuwsgierig naar de pistes en après-ski van Ischgl dan brengt de gratis skibus je hier naartoe binnen 15 minuten. Als het feest in deze uitgesproken après-ski bestemming net op gang begint te komen ligt iedereen in Kappl al op één oor.

Vanaf de hoofdweg in het dal bereik je via een slingerweg een hooggelegen plateau met een Romaans kerkje en enkele kleine huisjes. Dit is de oude kern van de plaats: Kappl-dorp. De gemeente Kappl bestaat verder uit een verzameling van rustige wijken verdeeld over een steile helling van het Paznaundal. Zoals in vele andere Alpendorpen wonen de inwoners van Kappl dus niet aan de voet van de berg maar halverwege. Een nadeel is dat de afstand naar het dalstation van het skigebied vrij groot is. Een voordeel van zo’n hoge ligging is de rust die je er kan ervaren en het gevoel krijgt dat je op de top van de wereld bent.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief