Op zoek naar een accommodatie in Maria Alm? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Maria Alm. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Maria Alm te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Maria Alm. Bij de onderstaande accommodaties in Maria Alm kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Maria Alm neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

12 resultaten gevonden

Hotels (7) Vakantiewoningen (1) Gasthof (1) Pensions (3) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Maria Alm

Maria Alm in het kort

  • Aansluiting op het grote regionale skigebied Hochkönig-Skischaukel ligt slechts enkele kilometers buiten het dorp
  • Geen doorgaand autoverkeer in het dorp
  • Gezellig dorp met voor ieder wat wils
  • Directe aansluiting op skigebied Hochkönig

Wanneer het woord ‘Alm’ in de naam van een dorp voorkomt, kun je er vanuit gaan dat je met een pittoresk dorp te maken hebt. Maria Alm is op die regel geen uitzondering. Het vriendelijk ogende plaatsje ligt in een kort, doodlopend dal en ligt dus buiten de drukke verkeersstromen die in de winter menige streek in Oostenrijk teisteren. Wintersport vindt plaats in het skigebied Hochkönig.

Maria Alm heeft in het centrum een schattig kerkje staan. In bijna ieder woonhuis daaromheen kun je wel een kamer huren. Het dorp is ook erg leuk wanneer je niet iedere dag wilt skiën. Ga een middagje zwemmen, stort je naar beneden van de rodelbaan of maak een wandeling door de prachtige omgeving. Het rustige karakter van Maria Alm maakt het dorp zeer geschikt voor families. Feestbeesten kom je hier niet tegen, gemoedelijke après-ski is er wel.

Wanneer het woord ‘Alm’ in de naam van een dorp voorkomt, kun je er vanuit gaan dat je met een pittoresk dorp te maken hebt. Maria Alm is op die regel geen uitzondering. Het vriendelijk ogende plaatsje ligt in een kort, doodlopend dal en ligt dus buiten de drukke verkeersstromen die menige streek in Oostenrijk teisteren. Midden in het dorp staat een schattig kerkje. In bijna ieder woonhuis daaromheen kun je wel een kamer huren. Het dorp is ook erg leuk wanneer je niet iedere dag wilt skiën. Zowel in het plaatsje als in de omgeving zijn de nodige bezienswaardigheden.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief