Op zoek naar een accommodatie in Kitzbühel? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Kitzbühel. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Kitzbühel te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Kitzbühel. Bij de onderstaande accommodaties in Kitzbühel kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Kitzbühel neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

29 resultaten gevonden

Hotels (14) Vakantiewoningen (0) Gasthof (3) Pensions (11) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Kitzbühel

Kitzbühel in het kort

  • Geschikte pistes voor alle niveaus
  • Sfeervolle middeleeuwse dorpskern
  • Thuishaven van de beroemde Hahnenkammrennen
  • Uitgestrekt wandelgebied

Kitzbühel is uitgegroeid tot een aanzienlijke plaats waar het naast skiën en gezelligheid vooral gaat om ‘zien en gezien worden’. Elk jaar logeren hier meer dan één miljoen gasten uit 32 verschillende landen. Niet geheel ten onrechte, want het prachtige pittoreske historische centrum van Kitzbühel moet je een keer hebben bezocht. Vanuit het centrum van de stad loopt een cabinebaan rechtstreeks naar de Hahnenkamm, het beginpunt van het grote skigebied van Kitzbühel & Kirchberg waar werkelijk voor alle niveaus iets te vinden is.

Kitzbühel ligt in Tirol, in de Kitzbüheler Alpen. In de winter biedt het wintersportgebied ruim 230 kilometer aan pistes, gevarieerd van eenvoudig tot uitdagende afdalingen. Daarnaast zijn er twee snowparks en biedt het gebied goede off-piste mogelijkheden. In Kitzbühel zijn ook nog meer dan 30 kilometer aan ongeprepareerde skiroutes, die veelal bestaan uit moguls. Na afloop van de wintersportdag is het tijd voor de gezellige après-ski, wellness en heerlijk dineren in een van de exclusieve restaurants.

Kitzbühel is uitgegroeid tot een aanzienlijke plaats waar het naast gezelligheid vooral gaat om ‘zien en gezien worden’. Elk jaar logeren hier meer dan één miljoen gasten uit 32 verschillende landen. Niet geheel ten onrechte want het prachtige pittoreske historische centrum van Kitzbühel moet je een keer hebben bezocht. Vanuit het centrum van de stad loopt een cabinebaan rechtstreeks naar de Hahnenkamm, het beginpunt van het grote skigebied waar werkelijk voor alle niveau's iets te vinden is.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief