Op zoek naar een accommodatie in Gaschurn-Partenen? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Gaschurn-Partenen. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Gaschurn-Partenen te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Gaschurn-Partenen. Bij de onderstaande accommodaties in Gaschurn-Partenen kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Gaschurn-Partenen neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

27 resultaten gevonden

Hotels (15) Vakantiewoningen (3) Gasthof (3) Pensions (1) Appartementen (5) Chalets (0)

In de buurt van Gaschurn-Partenen

Gaschurn-Partenen in het kort

  • Overdag constant skibussen tussen alle dorpen van het Montafon
  • Relatief goedkoop
  • Ruim, gezellig en afwisselend skigebied
  • Veel live muziek op de grote zonneterrassen van de bergrestaurants

In de loop der jaren zijn de dorpen Gaschurn en Partenen aan elkaar gegroeid en sindsdien worden beiden in één adem genoemd. Het dorp ligt voorbij St. Gallenkirch-Gortipohl, aan de voet van de Silvretta Hochalpenstraße. Gaschurn-Partenen heeft haar gewone, authentieke uitstraling weten te behouden. Het algemene prijsniveau ligt bovendien een stuk lager dan in vele skigebieden van vergelijkbare grootte. Dat maakt Gaschurn-Partenen zeer aantrekkelijk voor families met kinderen. Voorzieningen als een supermarkt en restaurants zijn aanwezig, maar het leven speelt zich vooral af in de diverse accommodaties. Wie na afloop van de wintersportdag nog wat wil drinken, belandt hoogstwaarschijnlijk bij het 'Alte Talstation' bij het dalstation van de Versettla Bahn.

Partenen ligt enkele kilometers voorbij Gaschurn aan het einde van het Montafon. Zomers is er wel een doorgaande route richting Galtür en Ischgl, maar tijdens de wintermaanden is deze pas afgesloten. Alleen vanuit Gaschurn (Versettla Bahn) gaat er een lift richting de pistes van Silvretta Montafon. Een prachtig skigebied met 140 km aan pistes, waar zowel ervaren wintersporters als beginners goed uit de voeten kunnen. Over de sneeuw hoef je je in dit ‘Schneeloch’ ook geen zorgen te maken. Aan het eind van de dag kun je via een dalafdaling (skiroute) terug naar Gaschurn skiën. Wat wellicht in het oog springt tijdens je wintersport in Gaschurn-Partenen is het kleine stuwmeer met de waterkrachtcentrale. Dit maakt onderdeel uit van de Vorarlberger Illwerke, een netwerk van stuwmeren, pijpleidingen en waterkrachtinstallaties om stroom op te wekken.

Hoewel het toerisme hoogtij viert in dit kleine dorp, heeft zij haar gewone uitstraling behouden. Het algemene prijsniveau ligt bovendien een stuk lager dan in vele skigebieden van vergelijkbare grootte, wat dit gebied zeer aantrekkelijk maakt voor families met kinderen. Voor de actieve vakantieganger is dit een uitdagend gebied met een zeer groot sport-aanbod.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief