Accommodaties in Weißensee - Oostenrijk

Header foto van weissensee

Op zoek naar een accommodatie in Weißensee? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Weißensee. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Weißensee te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Weißensee. Bij de onderstaande accommodaties in Weißensee kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Weißensee neemt dan direct contact met je op.

Lees meer

2 gevonden accommodaties

Wandelen, waterplezier en wintersporten. De omgeving van Weißbriach biedt het allemaal en de vakantie begint bij gasthof JUFA. Vanuit het ... Lees meer

Accommodatie: Gasthof met 82 bedden

Kenmerken: sauna, speelplaats, speelkamer

Ligging: aan de langlaufloipe, bij de lift

Fitness Sauna Wellness
Vanaf €76,-  

Accommodatie: Hotel met 62 bedden

Kenmerken: tennisbaan/-hal, sauna, hotelbar

Ligging: aan het meer, rustige omgeving, skibushalte in ...

test

Weißensee in het kort

Foto Weißensee

Weißensee

Maar Weissensee biedt meer. Allereerst is de omgeving fantastisch om te wand...
elen en om te langlaufen (70 kilometer loipen!). De skifaciliteiten zijn beperkt (6 km aan pisten), maar voor beginnende skiërs ruim voldoende. Bovendien zijn de mensen hier erg gastvrij. Dit maakt Weißensee tot een goede vakantiebestemming voor families met kleine kinderen.
Lees meer