Op zoek naar een accommodatie in Zauchensee? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Zauchensee. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Zauchensee te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Zauchensee. Bij de onderstaande accommodaties in Zauchensee kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Zauchensee neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

32 resultaten gevonden

Hotels (19) Vakantiewoningen (4) Gasthof (0) Pensions (7) Appartementen (2) Chalets (0)

In de buurt van Zauchensee

Zauchensee in het kort

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Rustig hoteldorp voor skifanaten
  • Zauchensee is zeer sneeuwzeker

Zauchensee ligt in de Salzburger Sportwelt op geringe afstand van Altenmarkt. De dorpen worden vaak samen genoemd, maar hebben ieder hun eigen uitstraling. Zauchensee is een hoteldorp waar de echte skifanaat zich thuis voelt. Het dorp ligt namelijk aan de voet van de Gamskogel en de Tauernkar waardoor je uitgebreide wintersportmogelijkheden hebt. De accommodaties bevinden zich stuk voor stuk op loopafstand van de pistes.

Cracks vinden in Zauchensee een zwarte piste op de flanken van de Tauernkar (1890 m). Aan de westkant kun je via de Roßkopf (1929 m) naar de liften van Flachauwinkl skiën en vanaf daar verder naar Kleinarl. Een gratis skibus verbindt Flachauwinkl met Flachau en Zauchensee met Altenmarkt, waar je aansluiting hebt op de rest van de Sportwelt. Wandelaars en langlaufers kunnen in deze omgeving ook uitstekend uit de voeten, zo bevindt de Tauernloipe zich nabij. Alle voorwaarden voor een geslaagde wintersport zijn aanwezig in Zauchensee. Jaarlijks hoogtepunt in Zauchensee is de World Cup skiën (dames) in januari.

Zauchensee is een hoteldorp voor de echte skifanaat. Voor gezelligheid kun je het best in Altenmarkt zitten. Rondom Zauchensee vinden alle soorten skiërs geschikte pistes. In beide dorpen is er veel plaats voor aciviteiten, zo hebben ze adventure, paardrijden, vissen en voor de kinderen boerderijen waar ze heerlijk kunnen spelen met de dieren.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief