Op zoek naar een accommodatie in Dalaas-Wald? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Dalaas-Wald. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Dalaas-Wald te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Dalaas-Wald. Bij de onderstaande accommodaties in Dalaas-Wald kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Dalaas-Wald neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

38 resultaten gevonden

Hotels (26) Vakantiewoningen (1) Gasthof (2) Pensions (8) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Dalaas-Wald

Dalaas-Wald in het kort

  • Accommodaties ouderwets laag geprijsd
  • Gemakkelijk te bereiken met auto en trein
  • Lech en Zürs snel bereikbaar

Dalaas en Wald am Arlberg liggen in het Klostertal aan de voet van het Verwallgebergte. Beide dorpen zijn in de loop der jaren naar elkaar toegegroeid, maar hebben ieder hun eigen kern. Dalaas is het meest centraal gelegen dorp in het Klostertal, dat zich uitstrekt tussen Bludenz en de Arlberg. Wald am Arlberg heeft dan weer het grote voordeel dat het direct bij het skigebied Sonnenkopf ligt. Wat Dalaas-Wald zo aantrekkelijk maakt, is de ligging aan de Arlberg Schnellstraße en dat je vanaf de snelweg zo op de plaats van bestemming bent. Veel wintersporters rijden Dalaas en Wald in volle vaart voorbij op weg naar de grotere en populairdere bestemmingen van Vorarlberg en Tirol.

Wald am Arlberg en Dalaas zijn twee dorpjes met een bijzonder romantische flair. Ook hier zijn de mensen de natuurlijke levensstijl trouw gebleven. De dorpen ademen rust en harmonie, want er is hier geen massatoerisme. Er zijn een aantal degelijke hotels, gasthöfen en pensions, maar ook privéverhuurders staan klaar om onderdak te verschaffen. In Dalaas vind je een supermarkt, maar ook de supermarkt in het nabijgelegen Klösterle is een optie. De Sonnenkopfbahn in Wald biedt toegang tot het compacte, familievriendelijke skigebied met ruim 30 kilometer aan pistes. Met de gratis skibus kun je ook eenvoudig een dagje gaan skiën in St. Anton am Arlberg of Lech am Arlberg.

Wald im Klostertal en Dalaas zijn twee dorpjes met een bijzonder romantische flair. Ook hier zijn de mensen de natuurlijke levensstijl trouw gebleven. Er is geen massatoerisme. Er zijn hier een aantal degelijke hotels, gasthöfe en pensions te vinden.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief