Op zoek naar een accommodatie in Bartholomäberg? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Bartholomäberg. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Bartholomäberg te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Bartholomäberg. Bij de onderstaande accommodaties in Bartholomäberg kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Bartholomäberg neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

27 resultaten gevonden

Hotels (15) Vakantiewoningen (3) Gasthof (3) Pensions (1) Appartementen (5) Chalets (0)

In de buurt van Bartholomäberg

Bartholomäberg in het kort

  • Rustige après-ski
  • Wordt ook wel het 'Winterwander El Dorado' genoemd
  • Zonnig dorp

Aan de rand van het Montafon, boven het plaatsje St. Anton im Montafon, ligt de Bartholomäberg. Deze berg biedt plaats aan twee wijken Innerberg en Gantschier en geldt als het zonnebalkon van Montafon. De Bartholomäberg is niet op de omringende skigebieden aangesloten, maar per bus of auto zijn deze goed te bereiken.

Wandelaars kunnen hier wel direct aan de bak. De omgeving telt ruim zestig kilometer aan geprepareerde wandelpaden en bijna net zo veel aan sneeuwschoentrajecten . Hiermee is het een perfect gebied voor winterse wandeltochten. Einddoel van deze wandelingen is niet zelden het hoogst bereikbare punt van de regio: de Rellseck. Het adembenemende uitzicht is de inspanning elke keer weer waard.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief