Op zoek naar een accommodatie in Nauders? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Nauders. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Nauders te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Nauders. Bij de onderstaande accommodaties in Nauders kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Nauders neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

9 resultaten gevonden

Hotels (5) Vakantiewoningen (1) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (0) Chalets (0)

Nauders in het kort

  • Goed uitgangspunt voor excursies naar Italië
  • Prachtig wandelen en langlaufen
  • Ideale bestemming voor jong en oud
  • Sneeuwzeker door hoge ligging
  • Zonnige ligging

Nauders heeft een traditionele uitstraling en ligt te midden van een prachtig landschap. Wanneer je over de kronkelige weg naar je wintersport in Nauders rijdt, kom je langs imposante rotsmassieven en diepe, smalle ravijnen. De Tiroolse plaats wordt ‘bewaakt’ door de toppen van de Matunkopf en de Pienkopf. Dit duizenden jaren oude bergdorp behoort alleen al vanwege de hoge ligging (1400 meter) tot een van de meest sneeuwzekere plaatsen in Oostenrijk.

Nauders is uitgegroeid tot een populaire wintersportbestemming. Tot opluchting van de toeristen en de inwoners zelf heeft het dorp zijn historische karakter kunnen bewaren. Het oude stadscentrum staat zelfs in zijn geheel onder bescherming van de Oostenrijkse monumentenzorg. Kenmerkend voor het dorp is de oude vesting die je tijdens een rondleiding kunt bekijken. In tegenstelling tot het dorp is het skigebied van Nauders wel modern. Een snelle gondel (Bergkastelbahn, 6-personen) brengt je naar de pistes van skigebied Bergkastel. In de omgeving van Nauders liggen ook tal van wandelroutes en langlaufloipes. De skipas van Nauders is bovendien ook geldig in de Italiaanse skigebieden van Sulden, Trafoi, Watles en Reschenpass (Schöneben, Haider Alm en Marseben) waardoor je kunt skiën op ruim 211 km aan pistes in zowel Noord- als Zuid-Tirol.

Wanneer je over de kronkelige weg door de Reschenpass naar Nauders rijdt, kom je langs imposante rotsmassieven en diepe, smalle ravijnen en bijna nog mooier is het dal met z’n beboste heuvels. Hier vind je de plaats Nauders die ‘bewaakt’ wordt door de toppen van de Mataunkopf en Pienkopf (2800 m). Dit duizenden jaren oude bergdorp behoort alleen al vanwege de hoge ligging (1400 m) tot de sneeuwzekerste plaatsen in Oostenrijk. Nauders heeft zijn historische karakter kunnen bewaren. Het oude stadscentrum staat zelfs in zijn geheel onder bescherming van de Oostenrijkse monumentenzorg.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief