Accommodaties in Tsjechië

Visual

In Tsjechië vind je een groot aanbod aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Tsjechië te vinden die aan jouw wensen voldoet. Luxe of eenvoud? Authentiek of modern? Aan de piste of in het centrum? De mogelijkheden op het gebied van accommodaties in Tsjechië zijn eindeloos. Of je nou met z’n tweeën op vakantie gaat of met een heel gezelschap, er is altijd een accommodatie in Tsjechië die aan jouw wensen voldoet.

Terwijl de meeste vakantiegangers nog altijd voor een appartement of hotel kiezen zie je ook dat vakantieparken en vakantieboerderijen steeds populairder worden. Wie eens voor een ander soort accommodatie in Tsjechië wil gaan, moet hier zeker naar kijken. Op een vakantiepark heb je de beslotenheid van je eigen accommodatie maar ook faciliteiten als kinderopvang en wellness. Vakantieboerderijen bieden rust en avontuur, maar je moet vaak ook de boer helpen met diverse klusjes. Voor welk type accommodatie in Tsjechië ga jij?

Lees meer

4 gevonden accommodaties

Accommodatie: Hotel met 514 bedden

Kenmerken: sauna, hotelbar, skikelder/-kamer

Ligging: -

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: parkeerplaatsen, internetaansluiting, senioren

Ligging: -

Accommodatie: Pension met 20 bedden

Kenmerken: hotelbar, restaurant, satelliet-/kabel tv

Ligging: -

Accommodatie: Hotel met 90 bedden

Kenmerken: restaurant, zonneterras, balkon/terras

Ligging: -

Zoek een accommodatie in Tsjechië

Tsjechië in het kort

Foto Tsjechië
  1. Aantrekkelijke prijzen
  2. Vakantieland in opkomst
  3. Accommodaties aan de piste

Tsjechië

De laatste jaren is het huren van een vakantiehuis of vakantiewoning in Tsjechië steeds populairder geworden. Betaalbaar, comfortabel en omgeven door een prachtige natuur, zo vallen de vakantiehuizen in Tsjechië te omschrijven. De vakantiehuizen in het Reuzengebergte zijn idea...
al voor een actie vakantie. Wandelen en mountainbiken in de zomer en skiën in de winter. De laatste jaren zijn er steeds meer vakantiehuizen en vakantiewoningen in Tsjechië bijgekomen. Het aanbod is groot waardoor er altijd een vakantiehuis in Tsjechië bijzit die bij jou en je reisgezelschap past.

Wie tijdens z’n vakantie toch liever wil genieten van halfpension en uitgebreidere voorzieningen moet voor een hotel in Tsjechië kiezen. De dorpen zijn zich steeds meer gaan richten op toerisme waardoor er ook de nodige hotels in Tsjechië zijn bijgekomen. Hotel in Tsjechië liggen vaak vlakbij de piste en bieden aantrekkelijke arrangementen waardoor je vakantie zeer betaalbaar blijft.
Lees meer