Op zoek naar een accommodatie in Ladis? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Ladis. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Ladis te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Ladis. Bij de onderstaande accommodaties in Ladis kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Ladis neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

24 resultaten gevonden

Hotels (16) Vakantiewoningen (1) Gasthof (0) Pensions (6) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Ladis

Ladis in het kort

  • Goedkoper dan Fiss en Serfaus
  • Sneeuwzekere en zonnige ligging
  • Gemoedelijke, gastvrije bestemming

Ladis is het kleinste en rustigste dorp van skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Het karakteristieke plaatsje ligt voorin het zonnigste plateau van Oostenrijk en wordt bewaakt door het dertiende-eeuwse kasteel Laudeck. De straatjes worden gesierd door fresco’s en de charmante perceeltjes waarborgen het dorpse karakter. In het kuuroord Ladis wordt veel waarde gehecht aan de schone lucht en het zuivere water. Met de Sonnenbahn bereik je het uitgestrekte skigebied. Serfaus-Fiss-Ladis beschikt over meer dan 210 kilometer aan pistes.

Ladis is in tegenstelling tot de nabijgelegen plaatsen Serfaus en Fiss een stuk rustiger. Wie geen belang hecht aan een uitgebreid pakket aan voorzieningen, maar wel aan rust zal zich beter thuis voelen in Ladis. Het veelzijdige skigebied staat te boek als zeer familievriendelijk en ieder type skiër kan hier uit de voeten. Rond de Zwölferkopf liggen heerlijke afdalingen, zoals de Gratafdaling. Wie op zoek is naar meer uitdaging kan zich wagen aan de Adlerpiste of de sportafdaling bij de Schöngampbahn. Aan deze zijde van het skigebied vind je ook diverse gezellige berghutten en het snowpark, dat onder meer is voorzien van een funslope. Via de Ladisafdaling kun je aan het eind van de middag terug naar het dorp skiën.

De kleinste van de drie dorpen op het zonneplatform luistert naar de naam Ladis. Het dorp wordt door de burcht Laudegg uit de 13de eeuw “bewaakt”. Het dorpsbeeld wordt gekenmerkt door de Reto Romanen. De bouwwijze in het dorpscentrum met de schilderachtige huizen getuigt daar vandaag de dag nog van. Ladis is altijd al een boerendorpje geweest. In de 17de eeuw kwamen er veel mensen van adel op bezoek, toen de plaatselijke mineraalbron een geliefd trefpunt werd voor kuurgasten. Wie zowel in de zomer als ook in de winter rust, een natuurlijke omgeving, prachtige uitzichten en ouderwetse romantiek zoekt, is hier op de juiste plek

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief