Op zoek naar een accommodatie in Abtenau? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Abtenau. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Abtenau te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Abtenau. Bij de onderstaande accommodaties in Abtenau kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Abtenau neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

2 resultaten gevonden

Hotels (2) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Abtenau

Abtenau in het kort

  • Eigen skigebied met 10 km pistes
  • Prachtige omgeving
  • Zeer geschikt voor families

Zo'n 45 kilometer zuidelijk van de Mozartstad Salzburg ligt de wintersportplaats Abtenau. Het skigebied van Abtenau, Lammertal-Dachstein West geheten, biedt plezier voor jong en oud, voor gevorderden en beginners. Abtenau heeft een eigen skigebied van 10 kilometer aan pistes, waarvan 6 kilometer blauw, 3 kilometer rood en 1 kilometer blauw. Dit laat merken dat het eigen skigebied erg geschikt is voor beginners en voor gezinnen. Met het hele gezin kun je genieten van de brede en uitstekend geprepareerde pistes.

Het skigebied is niet direct verbonden met de andere plaatsen in het Lammertal. Er liggen 6 loipen van in totaal 50 kilomter in de buurt, waarvan een hoogteloipe van 15 kilomter op 1200 meter hoogte. Deze loipe bezorgt je verschillende indrukwekkende uitzichtpunten. In Abentau wordt op actief en sportief gebied in een prachtig Alpenlandschap alles geboden wat je hartje begeert. Ook voor wandelingen door de prachtige natuur ben je in Abentau op de juiste plek.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief