Op zoek naar een accommodatie in Stuben? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Stuben. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Stuben te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Stuben. Bij de onderstaande accommodaties in Stuben kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Stuben neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

38 resultaten gevonden

Hotels (26) Vakantiewoningen (1) Gasthof (2) Pensions (8) Appartementen (1) Chalets (0)

In de buurt van Stuben

Stuben in het kort

  • Centraal gelegen in het Arlberg skigebied
  • Een stuk voordeliger dan St. Anton
  • Rustig, romantisch Alpendorp

Stuben ligt aan de voet van de Arlbergpas en bestaat voor een groot deel uit vakantieverblijven. Het is een uitstekend alternatief voor het duurdere en levendigere St. Anton am Arlberg. Wie geen belang hecht aan après-ski maar wel wil skiën op de pistes van de Arlberg voelt zich in Stuben volkomen thuis. Het dorp bestaat uit een mix van hotels en pension die volledig zijn toegespitst op het wintersportpubliek. Aan sneeuw geen gebrek in Stuben, iedere winter valt hier meer dan 12 meter!

Van alle skidorpen die aan de Arlberg liggen (St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Lech am Arlberg en Zürs am Arlberg) is Stuben de kleinste. In dit rustieke dorpje blinken ze echter uit in gastvrijheid, qua prijs-kwaliteit zijn er ook weinig dorpen in de omgeving die aan Stuben kunnen tippen. Een ander groot voordeel van Stuben is de directe aansluiting op de pistes van St. Anton. Vanuit het dorp pak je de stoeltjeslift Albona 1 om vervolgens in het (freeride) skigebied op de Albonagrat te blijven of direct door te skiën richting het hart van de Arlberg.

Dit bergdorp bestaat voor een groot deel uit vakantieverblijven en ligt in een zogenaamd sneeuwgat. Voor wie geen belang hecht aan een bruisend uitgaansleven is Stuben een alternatief voor het dure St. Anton. Het is goedkoper en er zijn geen disco’s en nachtclubs. Sommige grotere hotels beschikken over een discobar waar het ook gezellig kan zijn. Er is een korte dorpsstraat met een aantal degelijke herbergen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief