Op zoek naar een accommodatie in Schruns? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Schruns. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Schruns te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Schruns. Bij de onderstaande accommodaties in Schruns kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Schruns neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

27 resultaten gevonden

Hotels (15) Vakantiewoningen (3) Gasthof (3) Pensions (1) Appartementen (5) Chalets (0)

In de buurt van Schruns

Schruns in het kort

  • Charmante plaats aan de rivier de ill
  • Levendigste dorp in het Montafon
  • Sneeuwzeker ondanks laag dalniveau

Schruns en Tschagguns worden altijd in één adem genoemd, omdat zij samen het centrum van het Montafon vormen. Schruns is de grootste plaats van het dal en kenmerkt zich door weids opgezette, chaletachtige bebouwing. Het lijkt of het ruime dal aan de voet van de Mittagspitze zo eerlijk mogelijk is verdeeld over de bewoners. Schruns ligt op de plek waar de rivier de Ill en de Litz samenkomen. In het centrum hangt een gemoedelijke sfeer en er zijn een aantal bars en restaurants. Dit maakt dat Schruns ook het gezelligste dorp van het Montafon is. Voor après-ski moet je naar de Urmonti, bij het dalstation van de Hochjochbahn.

Aan de oostkant van Schruns, gaan twee cabinebanen omhoog naar de pistes van Kapell in skigebied Silvretta Montafon. Bij het Kapellrestaurant (1862 m) is een kinderland en start tevens een rodelbaan. Gevorderde skiërs kunnen zich in deze omgeving wagen aan de langste dalafdaling van Vorarlberg of via de Grasjochbahn de oversteek maken naar de pistes aan de overzijde van het dal. Op de flanken van de Hochjoch, zoals het skigebied boven Schruns wordt genoemd, ligt een mooi, veelzijdig pisteaanbod. Aan het eind van de dag kun je via de dalafdaling, die eindigt bij de après-ski bar Urmonti, naar beneden skiën. Het Aktivpark Montafon in Tschagguns is de plek om een middagje te gaan schaatsen. Ook beschikt Schruns over een eigen treinstation.

Schruns en Tschagguns worden altijd in één adem genoemd omdat zij samen het centrum van het Montafon-gebied vormen. Schruns kenmerkt zich door weids opgezette chaletachtige bebouwing. Het lijkt of het ruime dal aan de voet van de Mittagspitze zo eerlijk mogelijk is verdeeld over de bewoners. Vanaf Kapell ontsluiten elf liften de noordhellingen van het ski-gebied onder drie imposante bergtoppen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief