Op zoek naar een accommodatie in Oberperfuss? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Oberperfuss. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Oberperfuss te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Oberperfuss. Bij de onderstaande accommodaties in Oberperfuss kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Oberperfuss neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

11 resultaten gevonden

Hotels (7) Vakantiewoningen (1) Gasthof (0) Pensions (3) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Oberperfuss

Oberperfuss in het kort

  • Oorspronkelijk dorpje met klein skigebied
  • Snel te bereiken door ligging naast Innsbruck
  • Voor cultuur kan je goed in Innsbruck terecht

Oberperfuss is nog niet overspoeld door het massatoerisme. De toegangsweg erheen is smal en steil, vandaar dat het er meestal rustig blijft. De ligging is ideaal voor de liefhebber van rust die zo nu en dan een dagje naar Innsbruck wil om wat cultuur op te snuiven. Het skigebied Rangger Köpfl trekt veel gezinnen met jonge kinderen. De prijzen zijn niet te hoog, het gebied is overzichtelijk en voor beginners zijn er een redelijk aantal leuke, zonnige en niet te moeilijke pistes.

Oberperfuss is nog niet overspoeld door het massatoerisme. De toegangsweg erheen is smal en steil, vandaar dat het er meestal rustig blijft. De ligging is ideaal voor de liefhebber van rust die zo nu en dan een dagje naar Innsbruck wil om wat cultuur op te snuiven. Het skigebied Rangger Köpfl trekt veel gezinnen met jonge kinderen. De prijzen zijn niet te hoog, het gebied is overzichtelijk en voor beginners zijn er een redelijk aantal leuke, zonnige en niet te moeilijke pistes

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief