Hotels & Accommodaties per thema

Op zoek naar een accommodatie aan de piste? Of een kindvriendelijk hotel? Via de onderstaande thema’s vind je accommodaties die net iets meer te bieden hebben dan andere onderkomens. Wie tijdens de wintersport niet meer met materiaal wilt slepen kiest voor een hotel aan de piste. Met kinderen licht de keuze voor een familiehotel voor de hand. Extra genieten is het wanneer je luxe hotel beschikt over een spa of wellnesscenter.

De diverse thema’s maken het mogelijk om makkelijk en snel een accommodatie te vinden die aan jouw wensen voldoet. Wanneer je kiest voor een hotel aan de piste kun je de rest van de week de auto laten staan. Bij de speciale familiehotels krijgen de kleinste gasten net dat beetje extra aandacht. Wil je er zeker van zijn dat het je tijdens je vakantie aan niets ontbreekt, kies dan voor een luxe wellnesshotel.

Hotels aan de piste

Na die lange reis naar het hotel is het lekker als je de auto verder kunt laten staan. In vol ornaat een eind sjouwen naar de lift is ook geen pretje. Daarom zette Berghotels.nl de plekjes pal onder aan de berg voor je op een rij.Lees meer >>

Kindvriendelijke hotels

Nog meer dan voor ons, is vakantie voor de kinderen een feest. Als het goed is tenminste. In deze accommodaties worden ook de kleintjes op hun wenken bediend. Zo wordt de vakantie voor het hele gezin de belevenis die het moet. Lees meer >>

Wellness & luxe hotels

Na een welverdiende vakantie wil je weer uitgerust naar huis. Berghotels.nl heeft de accommodaties voor je op een rij gezet waar men stress vakkundig buiten de deur houdt en Wellness, Luxe en Comfort nog met hoofdletters worden geschreven.