In Duitsland vind je een groot aanbod aan accommodaties. Vakantiehuizen, hotels, pensions, chalets, er is altijd wel een accommodatie in Duitsland te vinden die aan jouw wensen voldoet. Luxe of eenvoud? Authentiek of modern? Aan de piste of in het centrum? De mogelijkheden op het gebied van accommodaties in Duitsland zijn eindeloos. Of je nou met z’n tweeën op vakantie gaat of met een heel gezelschap, er is altijd een accommodatie in Duitsland die aan jouw wensen voldoet.

Terwijl de meeste vakantiegangers nog altijd voor een appartement of hotel kiezen zie je ook dat vakantieparken en vakantieboerderijen steeds populairder worden. Wie eens voor een ander soort accommodatie in Duitsland wil gaan, moet hier zeker naar kijken. Op een vakantiepark heb je de beslotenheid van je eigen accommodatie maar ook faciliteiten als kinderopvang en wellness. Vakantieboerderijen bieden rust en avontuur, maar je moet vaak ook de boer helpen met diverse klusjes. Voor welk type accommodatie in Duitsland ga jij?

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

71 resultaten gevonden

Hotels (45) Vakantiewoningen (2) Gasthof (4) Pensions (15) Appartementen (5) Chalets (0)

Duitsland in het kort

  • Traditionele sfeer
  • Ongekende gastvrijheid
  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Goed bereikbaar

Hotels in Duitsland staan bekend om hun gastvrijheid en authenticiteit. Daarnaast zijn ze natuurlijk uitstekend bereikbaar. Een wellnesshotel in een kuuroord of een hotel om in te overnachten op weg naar de wintersport? In Duitsland vind je altijd een hotel die aan jouw voorkeuren voldoen. Wat veel mensen aanspreekt aan de hotels in Duitsland is dat je met open armen wordt ontvangen en moderne invloeden hier nog niet zijn doorgedrongen.

Wanneer je een hotel in Duitsland binnenstapt, proef je ook direct de cultuur. Gezellige stubes, veel houten accenten en beschilderde gevels geven je echt het idee op vakantie te zijn. Hotels in Duitsland weten vaak ook de meest heerlijke gerechten op tafel te zetten. Traditionele, voedzame gerechten is wat ze hier serveren. Op doorreis naar de wintersport of een weekendje skiën in Winterberg? Kies voor een hotel in Duitsland.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief