Op zoek naar een accommodatie in Hochsölden? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Hochsölden. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Hochsölden te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Hochsölden. Bij de onderstaande accommodaties in Hochsölden kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Hochsölden neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

23 resultaten gevonden

Hotels (11) Vakantiewoningen (2) Gasthof (2) Pensions (5) Appartementen (3) Chalets (0)

In de buurt van Hochsölden

Hochsölden in het kort

  • Hoteldorp met weinig voorzieningen
  • Rustig alternatief voor het bruisende Sölden
  • Voor je accommodatie direct op de ski's stappen

Hochsölden is het rustige alternatief voor het bruisende, in het dal gelegen, Sölden. Hochsölden ligt op een hoogte van 2090 meter en bestaat uit een handjevol hotels en pensions. Hier kom je puur voor de wintersport. Het dorp heeft verder geen voorzieningen om je na het skiën mee te vermaken. Hier geniet men van de rust en zoekt men de geborgenheid van de eigen accommodatie op. Hochsölden is te bereiken met de auto of met de Giggijochbahn.

Het grote voordeel van Hochsölden is dat je middenin het skigebied Sölden-Hochsölden-Vent zit. Voor je hotel stap je direct op de ski’s of in de Rotkoglbahn, waardoor de drukte bij de liften in het dal volledig aan je voorbij gaat. Daarnaast heb je hier geen last van verkeer, aangezien de auto’s worden geparkeerd in de plaatselijke parkeergarage. Van vroeg in de winter, tot laat in het voorjaar geniet je in Hochsölden, door de aanwezige gletsjers, van een sneeuwzekere wintersport. Hecht je tijdens je verblijf belang aan après-ski dan kun je beter voor een verblijf in Sölden kiezen. Längenfeld is een voordeliger alternatief terwijl in Vent het massatoerisme nog niet heeft doorgedrongen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief