Op zoek naar een accommodatie in Uderns? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Uderns. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Uderns te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Uderns. Bij de onderstaande accommodaties in Uderns kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Uderns neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

16 resultaten gevonden

Hotels (9) Vakantiewoningen (1) Gasthof (1) Pensions (2) Appartementen (3) Chalets (0)

In de buurt van Uderns

Uderns in het kort

  • Mooie wandelpaden
  • Onbegrensde ski-mogelijkheden
  • Rustig alternatief voor Fügen

Uderns ligt in het Zillertal tussen Kaltenbach en Fügen. Het Zillertal heeft zich als één van de eersten op het massa wintersporttoerisme gestort. Uderns is de zonnigste en breedste plek van Zillertal. Uderns kenmerkt zich door haar landelijke karakter. Uderns is een goede keuze voor die mensen die een rustige omgeving verkiezen boven het bruisende leven in dorpjes zoals Fügen.

Uderns biedt gelegenheid tot rodelen en tot het schaatsen op een natuurijsbaan. Het brede dal biedt vele mogelijkheden aan langlaufers en de skimogelijkheden in het Zillertal zijn onbegrensd. Door de centrale ligging van Uderns kan uitgeweken worden naar twee grote skigebieden Hochzillertal-Hochfügen en Spieljoch. Deze zijn binnen een paar minuten te bereiken door middel van de gratis skibus.

Uderns ligt in het Zillertal tussen Kaltenbach en Fügen. Het Zillertal heeft zich als één van de eersten op het massa wintersporttoerisme gestort. Het brede dal biedt vele mogelijkheden aan langlaufers en de skimogelijkheden in het Zillertal zijn onbegrensd. Door de centrale ligging van Uderns kan een keuze worden gemaakt tussen Kaltenbach en Fugen, beide zeer aantrekkelijke dorpjes. Uderns is een goede keuze voor die mensen die een rustige omgeving verkiezen boven het bruisende leven in dorpjes zoals Fugen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief