Op zoek naar een accommodatie in Damüls? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Damüls. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Damüls te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Damüls. Bij de onderstaande accommodaties in Damüls kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Damüls neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

7 resultaten gevonden

Hotels (6) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (1) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Damüls

Damüls in het kort

  • Bijzonder sneeuwzeker
  • Blauwe en rode pistes direct voor de deur
  • Mooi, hooggelegen dorp in het Bregenzerwald

Damüls is een klein, maar zeer sfeervol dorpje dat verstopt ligt in het Bregenzerwald. De karakteristieke huizen liggen in groepjes tegen de heuvels aan. En altijd is daar het geweldige uitzicht op de Damülser Mittagsspitze (2095 m). Het dorp gaat naadloos over in een afwisselend skigebiedje (Damüls – Mellau – Faschina Schneereich), dat beschikt over ruim 80 kilometer aan pistes. Aan het einde van de middag kun je via blauwe en rode pistes zo tot aan je voordeur skiën. In Damüls vind je een perfecte combinatie van rust en gezelligheid.

Over de sneeuw hoef je je in Damüls geen zorgen te maken. In geen enkel dorp ter wereld valt gemiddeld zoveel sneeuw als in dit authentieke dorp in Vorarlberg. Iedere winter kunnen ze hier rekenen op meer dan 9 meter sneeuw! Damüls is inmiddels alweer heel wat jaren aangesloten op de pistes van Mellau. In het skigebied tussen de Damülser Mittagsspitze en de Glatthorn (2134 m) bij Faschina kun je genieten van brede, zonnige pistes, die vrijwel altijd rustig zijn. In het sneeuwzekere Schneereich Damüls-Mellau-Faschina voelt ieder type skiër zich thuis. Voor minder ervaren skiërs zijn er tal van blauwe (dal)afdalingen en voor gevorderden is er onder andere de Sunnegg Hang met een hellingsgraad van 73%. Ook zijn er goede mogelijkheden voor toerskiën en off-piste skiën. Aan het eind van de dag keert de rust in Damüls weer. Van levendige après-ski of een nachtleven is hier in het rustige Bregenzerwald geen sprake.

Damüls is een klein, maar zeer sfeervol dorpje dat verstopt ligt tussen de plooien van de Bregenzerheuvels. De huizen liggen in groepjes tegen de heuvels aan. Het dorp gaat naadloos over in een afwisselend skigebiedje. Aan het einde van de middag kun je via blauwe en rode pistes zo tot aan je voordeur skiën. In Damüls vind je een perfecte combinatie van rust en gezelligheid. Voor de vakantieganger die van een knusse sfeer houdt, is dit de ideale plek!

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief