Op zoek naar een accommodatie in Obervellach? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Obervellach. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Obervellach te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Obervellach. Bij de onderstaande accommodaties in Obervellach kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Obervellach neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

4 resultaten gevonden

Hotels (4) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Obervellach

Obervellach in het kort

  • Gletsjer in de nabije omgeving
  • Intieme wintersportbestemming
  • Goede toerski mogelijkheden

Het dorp Obervellach is gelegen middenin het Mölltal in Karinthië. Obervellach is een klein dorp en telt zo’n 2600 inwoners. Het dorp ligt in een uitgestrekt dal tussen de bergen en oude kastelen. Het winterseizoen in Obervellach duurt langer dan in andere gebieden, met dank aan de hoogte (3000 meter) van de Ankogel en Mölltaler Gletscher.

Obervellach ligt in een prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp beschikt over bijzondere historische gebouwen die een verhaal over de geschiedenis van het dorp vertellen. In Obervellach is ook een indrukwekkend Nationaal Park waar je de schoonheid van de omgeving kunt ontdekken.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief