Op zoek naar een accommodatie in Thiersee? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Thiersee. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Thiersee te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Thiersee. Bij de onderstaande accommodaties in Thiersee kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Thiersee neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

1 resultaten gevonden

Hotels (0) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (1) Chalets (0)

Thiersee in het kort

  • Thiersee bestaat uit drie afzonderlijke dorpen
  • Rustige en familie georiënteerde dorpen
  • Niet geschikt voor gevorderde skiërs

Thiersee bestaat uit de dorpjes Vorderthiersee, Hinterthiersee en Landl, die zijn gesitueerd in het Thierseetal in Tirol. Rustig en familievriendelijk, dat zijn de woorden die het beste passen bij Thiersee. Elke week wordt er een programma vol met activiteiten georganiseerd speciaal voor kinderen.

In de skigebieden van Thiersee, Hinterthiersee en Landl vind je perfect geprepareerde pistes waar je heerlijke afdalingen kunt maken. Veel drukte is er niet op de pistes, het is dus in Thiersee mogelijk om in alle rust je skitechniek te verbeteren en te genieten van het uitzicht. Vooral voor beginnende wintersporters en families is Thiersee een fijn gebied. Wintersportplezier is hier verzekerd!

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief