Op zoek naar een accommodatie in Wagrain? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Wagrain. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Wagrain te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Wagrain. Bij de onderstaande accommodaties in Wagrain kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Wagrain neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

32 resultaten gevonden

Hotels (19) Vakantiewoningen (4) Gasthof (0) Pensions (7) Appartementen (2) Chalets (0)

In de buurt van Wagrain

Wagrain in het kort

  • Centraal gelegen in de Salzburger Sportwelt
  • Sfeervol dorp met uitbundige après-ski
  • Zwemparadijs: Wasserwelt Wagrain

Wagrain is gelegen in het hart van de Salzburger Sportwelt dat op zijn beurt weer onderdeel is van de Ski amadé. Het dorp is met name in het hoogseizoen gezellig druk. Wat Wagrain onder meer erg interessant maakt, is het grote overdekte zwemparadijs ‘Wasserwelt Wagrain’ met sauna, solarium en voor de kinderen glijbanen en waterkanonnen. Maar in de eerste plaats kom je hier natuurlijk om te skiën. De pistes van Wagrain liggen aan weerszijden van het dorp op respectievelijk de Grießkareck (1991m) en de Grafenberg (1702m). De pistes zijn niet al te moeilijk en trekken met name beginnende tot lichtgevorderde skiërs aan. Voor de meest ervaren skiërs zit de uitdaging in het maken van kilometerslange tochten.

Wagrain ligt op een hoogte van 850 meter tussen Flachau en St. Johann im Pongau. Het pisteaanbod is veelzijdig en een dalafadaling terug naar het dorp is mogelijk. Wanneer je dieper het skigebied van Snow Space Salzburg in gaat, naar de Sonntagskogel (1850m), liggen er ook enkele pittigere afdalingen op je te wachten. Gevorderde skiërs mogen ook zeker de Hermann Maier Weltcupstrecke van Grießenkareck richting Flachau niet missen. Overigens bereik je de andere zijde van het skigebied door middel van de G-Link, een kabelbaan met cabines voor 130 personen.

Wagrain is gelegen in het hart van de Salzburger Sportwelt dat op zijn beurt weer onderdeel is van Ski Amadé. Het dorp is met name in het hoogseizoen gezellig druk. Wat Wagrain onder meer erg interessant maakt, is het grote overdekte zwemparadijs met sauna, solarium en voor de kinderen glijbanen en waterkanonnen.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief