Op zoek naar een accommodatie in Pitztal? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Pitztal. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Pitztal te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Pitztal. Bij de onderstaande accommodaties in Pitztal kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Pitztal neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

9 resultaten gevonden

Hotels (6) Vakantiewoningen (1) Gasthof (0) Pensions (2) Appartementen (0) Chalets (0)

In de buurt van Pitztal

Pitztal in het kort

  • Geliefd dal met veel natuur
  • Lang skiseizoen door de aanwezigheid van de Pitztaler Gletscher
  • Diverse skigebieden voor alle niveau's

Pitztal is de verzamelnaam voor de vier dorpen: [IL:ATTIRO193], [IL:ATTIRO031], St. Leonhard en [IL:ATTIRO192]. De dorpen in het langgerekte dal liggen op enige afstand van elkaar. Aan het begin van het dal heeft Jerzens de beschikking over een zonnig skigebied gelegen op de Hochzeiger. Voor zowel beginners als gevorderden biedt dit gebied mogelijkheden.

Sankt Leonhard ligt diep in het Pitztal en bestaat uit verschillende dorpskernen. Sankt Leonhard is een optie voor mensen die afwisselend gebruik willen maken van de drie skigebieden in het Pitztal. Naast de Hochzeiger ligt aan het einde van het dal namelijk de Pitztaler Gletscher. Al vroeg in het seizoen zijn de condities hier optimaal. Niet verwonderlijk wanneer je weet dat de pistes tot 3440 meter reiken. Met deze hoogte is de Pitztaler Gletscher dan ook het hoogste skigebied in Oostenrijk. Toch zal je hier geen ellenlange rijen vinden bij de liften. Het is namelijk geen skigebied waar het grootste deel van de Nederlandse wintersporters naartoe trekt.

Pitztal is eigenlijk een verzamelnaam voor de vier dorpen Pitztal - Arzl, Pitztal - Jerzens, Pitztal - St. Leonhard en Pitztal - Wenns. Samen maken zij gebruik van het skigebied Pitztal. Er zijn meer dan voldoende faciliteiten en de dorpen zijn makkelijk te bereiken met de auto.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief