Op zoek naar een accommodatie in Alpbach? Op deze pagina vind je de beschikbare vakantiehuizen, hotels, pension en chalets in Alpbach. Direct aan de piste, in het centrum van het dorp of liever rustig en afgelegen? Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Alpbach te vinden. Ga je met een grote groep dan ligt de keuze voor een ruim vakantiehuis of chalet voor de hand. Wie toe is aan luxe zal eerder voor een hotel kiezen.

Veel wintersporters geven nog altijd de voorkeur aan een appartement. Je hebt de vrijheid van je eigen accommodatie en kunt tijdens je vakantie doen en laten wat je wilt. Er zijn dus tal opties voor een verblijf in Alpbach. Bij de onderstaande accommodaties in Alpbach kun je makkelijk en een eenvoudig een beschikbaarheidsaanvraag doen. De accommodatie in Alpbach neemt dan direct contact met je op.

Filter resultaten

Type accommodatie
Min. aantal sterren
Kamerfaciliteiten
Ligging
Wellness & Beauty
Kinderen
Algemeen
Sorteren

6 resultaten gevonden

Hotels (5) Vakantiewoningen (0) Gasthof (0) Pensions (0) Appartementen (1) Chalets (0)

Alpbach in het kort

  • Oefenweiden in het centrum
  • Schilderachtig dorpje
  • Zeer gastvrij en kindvriendelijk dorp
  • Ideale bestemming voor mensen die houden van een rustige vakantie

Alpbach is zeker één van Oostenrijks meest pittoreske dorpen. Aan weerszijden van de landweg naar de plaats liggen de uitgestrekte Alpenweiden jaarlijks onder een dik pak sneeuw. Het weggetje, dat dagelijks met Tiroler nauwkeurigheid schoon geveegd wordt, maakt een bocht en plotseling sta je in het dorp dat een mooi gedekte tafel lijkt met in de winter een wit tafelkleed. De kracht van Alpbach ligt in de kleinschaligheid en in de stilte.

Het dorp is direct gelegen aan het skigebied bij de Wiedersberger Horn, dat onderdeel uitmaakt van Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Er heerst in het dorp een rustige en harmonieuze sfeer zonder storend verkeer. In het skigebied van Alpbachtal kun je door de verbinding met Wildschönau van ruim 100 kilometer aan gevarieerde pistes genieten. De historische sfeer in het dorp trekt vele gasten aan welke gebruik maken van vrijetijdsmogelijkheden zoals rodelen en winterwandelingen maken. Andere wintersportbestemmingen die in deze omgeving liggen zijn [IL:ATTIRO062] en [IL:ATTIRO038].

Alpbach is zeker één van Oostenrijks meest pittoreske dorpen. Aan weerszijden van de landweg naar de plaats liggen de uitgestrekte Alpenweiden vijf maanden per jaar onder een dik pak sneeuw. Het weggetje, dat dagelijks met Tiroler nauwkeurigheid schoon geveegd wordt, maakt een bocht en plotseling sta je in het dorp dat een mooi gedekte tafel lijkt met in de winter een wit tafelkleed. De kracht van Alpbach ligt in de kleinschaligheid en in de stilte. In de zomer komen liefhebbers van bergwandelen en klimmen volop aan hun trekken. Bijna 900 km goed bewegwijzerde wandelwegen en vele berghutten biedt de wandelaar precies wat hij zoekt.

Op de hoogte blijven van de beste deals?

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief